Yenidoğan şampuan önerisi🌸

Merhabaa hanımlarr 28 haftalık olduk kişisel bakımda karar veremedim bir türlü miss gibi kokan şampuan, bebek bezi, pişik kremi önerileriniz var mı sizler hangisini tercih ettiniz yardımcı olur musunuz? :cherry_blossom:

Ben ebelere danisarak aldım her şeyi. Sampuan ve losyonlar icin mustela ve sebamedi onerdiler ben cok alerjik bir yapiya sahip oldugum icin garanti olsun diye sebamed aldirdilar. Pisik kremi icinde sudocrem aldık en garantisi o dediler. Yalniz piyasada sahteleri de bulundugu icin e bebek ya da eczaneden tedarik etmemiz gerekiyormus. Bebek bezide sleepy aldık ama stok yapmadik ebelerin söylediğine göre bebekler bezini kendi seciyormus pisik olmasa bile rahat edemedikleri oluyormus kayip sizdirmalar oluyormus. Kullandiktan sonra stok yapmak daha mantikliymis. Tabi bunlar bana tavsiye edilenler diger markalarda da cok iyi olanlar var. Alerjik birine bunlar tavsiye ediliyorsa garantidir diye dusunup paylastim :pray::cherry_blossom::hugs:

1 Beğeni

Sudokremin içeriği pekte temiz değilmiş.Beni de şaşırttı bu durum. Alacağım markaydı vazgeçtim. Geçenlerde bir arkadaşımız paylaşmıştı burada,bende öyle öğrendim​:face_with_diagonal_mouth:

Almayi planladigim her marka icin benzer haberler gormus olabilirim . Mustela siveno vs. Sosyal medyada takip ettigim doktorlar ebeler falanda sudocremin etkili oldugunu paylasiyordu tereddutsuz aldım. :thinking: bir de bebegin cilt yapisi da etkiliyor sanirim mesela bir arkadasim hametan kullaniyormus bir arkadasim bephantol yüzünden haftalarca yaralarla uğraşmış. Ayy kafam karisti :scream::joy:

Bende şampuan olarak sebamend aldım pişik kiremide sudocrem aldım oglusumu pisigini bı günde geçirdi Bepanthol fayda etmedi hic

Sampuan ve losyon olarak ecowill aldım. Pişik kremi de bugun karar verdim sudokrem alacağım

Ben bunları kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim canım