Yenidoğan kilo kaybı

Kızlar bebeğim 12 günlük ama hala kilo alamadı. Bu durumu yaşayan var mı? Dr bir sürü test istedi açıkçası yaptırmak istemiyorum. Ama durum hakkında da endişeliyim. Anne sütü veriyorum sanırım yeterli geliniyor. Dr mama da ver dedi. Şu an sütü sağıp veriyorum ne yediğini görebilmek için. Aramızda bu durumu yaşayan varsa süreçle ilgili bilgi verirse sevinirim

Testlik bir durum yok çok bence. Ama Yaptırmayacaksanız da kesinlikle mama başlayın sütünüzün yeterli gelmediğini görüp çocuğu bide ne diye aç bırakıyorsunuz? Mama öcü değil yani benimde sütüm doyurucu gelmedi hem emzirip hem mama verdim 40 ından beri de sadece mama yiyor gayette kilosu yerinde. Çocuk aç tabiki kilo almaz.

@Pery

#mucizebebek uygulamasını kullanıyor musun uygulamayı yükleyip orada tecrübeli annelerimizden fikir alabilirsin

Mama da başladım zaten. Yanında süt emzirmek yerine sağıp veriyorum. Sadece testleri hemen yaptırmak istemedim. En azından mama ile kilo alıyorsa yaptırmam mama ile de kilo almazsa o zaman yaptırmayı düşünüyorum. Bu durumu yaşayan var mı diye öğrenmek istedim.

Orda bu şekilde yazmamışsınız sağdığım sütü veriyorum yazmışsınız sadece ona istinaden öyle yazdım. Mama olarak ne kullanıyorsunuz şuan?

Evet yazmamışım. Mama başladım. Sütüm ne kadar onu görmek içinde sağıp veriyorum. Hipp organic önermişti hastanedeki emzirme danışmanı onu aldık. Dr istediğini al dedi. Bunu demesi de bana pek mantıklı gelmedi. Testleri yapmadım. Sağlık ocağından kilo takibi yaptık. Biraz almaya başladı. Şimdi de bir hafta sonra gideceğiz bakalım kaç gram almışız.

İstediğini al demesi benimde tuhafıma gitti. Bence doktor değişikliğine gidebilirsiniz gibi. Hipp te güzel mama eğer ileride problem yaşarsanız aptamil ve golden goat da güzel bilginiz olsun. Sadece golden goat keçi sütü olduğu için bazı bebeklere yaramayabiliyor. Ama tabi kilo alıyorsa şuan değiştirmeye gerek yok. Bebeğinizin bir rahatsızlığı yoksa şuanlık sağlık ocağından da takip etmekte sorun yok bende şuan o şekilde yapıyorum. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz :folded_hands: bu Arada burda çok yardımcı olmazlar böyle konularda isterseniz mucize bebek indirin bebekle ilgili sorularınız olursa ordan daha iyi yanıt alırsınız deneyimli çok anne var