Yenidoğan biberon öneri

Kızlaarr çok kararsızım ben 3 biberon arasında gidip geliyorum malum fiyatlar ortada

1. Chicco marka yenidoğan biberon
  2. Philips Avent
  3. Lansinoh Sizce hangisini tercih etmeliyim bide cam olmasa nolur cam sağlık evet de olmazsa olmazmı yani ilk 6 ay kadar cam mı kullanayım?
  • Lansinoh
  • Philips
  • Chicco
0 oylayan
1 Beğeni

Ben philips avent aldım hem cam hem plastik kullanıyorum. İkisi de bebeğin kullanımı için uygun bence cam veya plastik fark etmez

1 Beğeni

Hem Philips hem Lansinoh aldım. Philips kullanıyorduk ama Lansinoh’u kullanmaya başlayınca Philips almadı bizimki. Karşılaştırınca Lansinoh’un başlığı daha yumuşak geldi, galiba ondan daha rahat geliyor. Cam veya plastik fark etmez çünkü artık bebek ürünlerinde kullanılan plastikte zararlı maddeler bulunmuyor

1 Beğeni

Camı ilerde kullanmak zor olucak bebeğin yere atma durumu var ve oldukça ağır bende cam ve plastik arasında kaldım ama Philips aventin plastiğinin kaliteli olduğunu öğrendim plastik aldım

2 Beğeni

Ben 2 numara Philips aldim sonra 0 6 ay olan iyi bir marka olan yavaş akışli tomme tippe markasını aldim ikisinin uçlarına baktim Philips ucu çok kaliteli ve yumuşak oluyor

2 Beğeni