Merhaba anneler bebeğim ishal oldu. İshal diyebilmek için kac sulu kaka görmek gerekir.
Çocuk doktorunu arıyorum açmıyor
Yardımcı olur musunuz?
Ishal olduguna eminmisin canim siyah diskisini mi atiyo daha kontrol ettinmi hareketlerinde degisiklik varmi meconium atiyodur o daha
Atesini kontrol altinda tut
Bide sivi kaybetmemesine dikkat et
Fotoğrafını özelden atayım mı
At canim …
Daha bebek dogru durust bisey almadi icine isale yol acacak korkma canim 2 3 gune duzelir
O daha icerdeki yediklerini atiyo.
Altini SIk SIk degistir
Boyle olur asagi yukari
Soyle bi sicak su kesesi bulundur karnina genislemesine koy.
Bir korku ile doktorun yanına gittik ama normalmiş.
@Cansu Çok şükür.İyi olmasına sevindim.
Degilmi normalmis
Tecrübesiz olunca böyle oluyor
İki keredir sarı cıvık kaka yapıyor neden acaba ishal mi yoksa kolostrum sütünden midir
Bizdede oluyordu uzun surmedigi icin korkulcak bisey oldugunu dusunmedim
Gazdan dolayi ağlama krizleri de oluyor ondan acaba ishal mi dedim
Yenidoğan bebeklerde sarı, cıvık dışkı normaldir çünkü anne sütü alımıyla birlikte bağırsakları aktive olur ve mekonyum adı verilen ilk dışkıyı temizlerler. Zamanla dışkı kıvamı değişir, ancak sarı renk genellikle devam eder, çünkü anne sütü içinde bulunan özel bileşenlerin bir sonucudur. Eğer endişeliyseniz veya dışkıda belirgin bir renk değişikliği varsa, bir sağlık profesyoneliyle görüşmek önemlidir.
Bebeğim 1 aylık oldu. Mama destekli besleniyordu çünkü memeyi tutmamıştı. Şimşd hem mama hem meme devam ediyoeuz. Bugün 3 kere gazla beraber tuvaletini yaptı. Yeşil renk cıvıktı. Tedirgin oldum ateşi 36.7 şu an. Daha kaç kere yaparsa böyle sorun olur