Yenidoğan bebekte bezde kan

Kızlar selam az önce bebeğin bezini degistirirken kanımsı renkte bi sıvı olmuştu bezin içi. Başına gelen var mı ? Normal mi ? Öyle görünce tedirgin oldum randevu aldım ama size de sormak istedim. Görsel için kusura bakmayın lütfen sadece bilgi almak istiyorum

Benegınız kızmı benım kızımda oyle ıdı hemde adet kanı gıbı normalmış

Evet kız. Neden olurmuş acaba

anneden plasenta yoluyla geçebiliyormuş yanı korkulacak bişi degıl ama sızın ıcınız rahat etsın dıe gene gıdın ama korkmayın normal karsılıyorlar benım bebegımde bezı kan içinde kaldı korkudan hemen goturdum aglaya aglaya anlatım doktor bana güldü dedı normaldır korkma

Ay çok teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatladım​:heart:

Rica ederım ama sız genede gosterın içiniz rahat olsun​:heart:

Kız bebeklerde oluyor anneden geçiyormuş iki kizimda da oldu hatta ilk hafta akintisi bile olmuştu

Merhaba benim kızımda aynı oldu doktor çok su kaybetmiş dedi bol su ver ve emzir dedi öyl yaptım geçti su vermiyorsan su ver sıvı kaybı daha tehlikeli oluyor bol bol emzir geçer aynısını yeni yaşadım çişide azalmıştır şimdi değilmi

Sanırım sıvı kaybından oluyor oğlum 3 günlükken oldu sarılık olmuştu zaten sütüm 6 gün geldi sütüm geldikten 2 gün sonra düzeldi daha sonra hiç görmedim

Benim 2 kızımda da bildiğin kırmızı kan gelmişti bir kaç gün doktor normal olabilir demişti

Susuzluk ve yetersiz beslenme kaynaklı olabiliyor. Havalar sıcak onun etkisi vardır muhtemelen. Geçmiiş olsun. Mucize bebekte de sorun isterseniz orda hep bebişi olan anneler var

Bilmiyorum benim 2 kızımda yeni doğarken olmuştu ve doktor anneden geçiyor gayet normal korkacak bir şey yok demişti