Doğumuma daha var ama ben simiden biseyler almaya baslasim indirimli görünce dayanamayıp alıyorum islak mendil bebek bezi hastane cikis setleri vs bide gecen emzik ve biberon indirime girmişti Philips avent markasi çok konuşuluyordu bende bir tane aldim fakat yenidogan degil biberon 2 numara emzik isev6+18 olan dün de bir bayan ınsagramda bir marka önerdi toomme tippe diye bir marka yavaş akışli olanlardan aldım inşallah pişman olmam tecrübesi olan anneler hangi marka emzik ve biberonlari kullanıyorlar acaba memnun kaldığınız önerir misiniz bide emzirme yastığı kulanan anneler var mi kullanmakcgerekiyor mu
Emzik 0-6ay (philips avent emziğin kullanım ömrü 4 hafta)
Biberon 0+ (philips avent)
Biberon için 2 numara demişsiniz onun akış hızı fazla olur. Bizim de şuan Biberonumuz var ama meme reddi olursa diye çok çok nadir kullanıyoruz. Tomme tippe markasını hiç duymadım
Emzirme yastığı kullanıyorum bence rahat oluyor
Tomme tipe markasi 0+3 0+6 ay bebekler icin olan bir biberon size fotoğraf atayim icinde sütun akışını dengeleyen bir alet var yeni istedim daha bugün kargoya verdiler çoğu kişi öneriyor bende alayım dedim eyer olurda bebek memeyi red ederse diye bulunsun dedim daha yenidogan emzik almadım 6+18 ay aldim Philipsin 0+6 ay olani alacam bu sefer başka marka alacagim çünkü Philips çok pahalı ona yakin ve uygun fiyatli
Bebegime tam 3 tane emzik aldık 3 ünüde emmedi. Önemli olan pahalılıgı degil vallahi. Pahaliysa iyidir diye asla dusunme. Ben oyle dusundum 3 tane sinide pahali aldım ama emmedi. 4 cu de artik pahalı almadık.
Sadece dil altı emzik alma canım bebek ememiyor ve emzigin sert olmamasına dikkat et.
Şimdi emdigi emzik bu bizimkinin
Ben de asla fiyatina bakmıyorum alan kişilerin yorumlarına bakiyorum öyle alıyorum ucuz yada pahali olması hiç onemli degil benim icin ama bunu soylemeniz iyi oldu dil alti emmiyor diyen çok kisi var ucunu sizinkinden olani alacağım fikir verdiğiniz icin teşekkür ederim
Ben de bunu almayı düşünüyorum. Ama bir boy büyük mü alsam yeterli mi diye kararsızım
Ben kızıma emzikleri Philips avent aldım.Biberonu gaz yapmayan lansinoh aldım yenidoğan s diye geçiyor akış hızı en az olan.Yedek biberonu da yine Philips avent.Emzirme yastığı diğer çocuklarımda kullandım.Rahatlık oldu benim için. Tavsiye ederim
Güzel günlerde kullanın memnun kalırsanız yorumlarınızı bizimle paylaşır mısınız
@Aynurugur144 bişey değil arkadaşım
0+6 6+18 olarak aldim ben çünkü eyer meme reddi olursa her ikisi de size lazim olacaktır diye düşünüyorum
Tabiki paylaşırım
Emzik agzi genis olmamasina dikkat edin. Cunki hava aliyo ve gaz yapiyo