Yenidoğan bebek kıyafet

kızlar selamm haziran ayında doğumum olucak inşallah, sizlere danışmak istediğim şey kaç adet zıbın almalıyım ve askılı mı kısa kol mu yoksa uzun kol mu malum yaz bebeği olucak uzun kullanılıyor mu? birde çabuk büyüyorlar yeni doğan çok fazla alma diyorlar zıbınları yenidoğan mı yoksa 3-6 ay olarak mı almamı önerirsiniz?

Yenidoğan 3 4 tane al 3 ay 7 8 tane al mutlaka bir iki takım alt üst uzun kollu birkaç takım kısa kollu şortlu olsun gerisini büyüme hızına göre yenilersin

1 Beğeni

Bende Haziran ayında doğum yapacağım hiç uzun kollu birşey almadım yaklaşık 20 tane zıbın aldım 0-3 ay bazıları bazıları 3-6 ay arası müslin örtüler aldım zaten yenidoğdubda kundak yapacağım tabi tercih sizin

1 Beğeni

Ayy bende sorayim 5 li hastanr cikisi kac tane almamiz gerekiyo sapkaya cok, gerekmvarmi

Benimde Haziran ayında olacak kısmetse sezeryan ben hazırladım çantamı 33 haftaligiz bence Haziran ayı çok sıcak muslin battaniye koydum ben tulum içine yeni doğan zıbın atlet aldım çorap bide şapka sıcak havalar çünkü sezryan olcagim için ben 2 takım koydum 2 müslin battaniye koydum bez koydum ıslak mendil pişik kremi felan onlar boş işler çocuk doğduğu gibi pisikmi oluyor sanki çok hastnede kalınmıyor

1 Beğeni