Yenidoğan bebek için bakım ürünlerinde ki en iyi markalar

Arkadaşlar erken doğum durumum belli olduğu için eksik ürünlerimi biran önce tamamlamaya çalışıyorum. almadigim ürünler var. Aşağıda yazan hangi ürünleri kullandınız, ya da önerildi? Nazal aspiratör Pişik önleyici Krem Pişik kremi Yeni doğan ıslak mendil Göğüs ucu kremi Göğüs kalkanı Göğüs pedi Yenidoğan alt temizleme pamuğu Yenidoğan şampuan Yenidoğan losyon

1 Beğeni

Ben ıslak mendil ve bezde sleepy kullanıyorum. Pişik kremi, şampuan ve deterjanda incia kullanıyorum. Göğüs ucu için gümüş kapak aldım e bebekte var. Göğüs ucu kremi olarak incia ve eczaneden garmastan aldım. Gümüş kapak ve kremleri dönüşümlü kullanıyorum. Pamuk ve göğüs pedini de e bebekten aldım. Losyon olarak Biodermanın bebek losyonunu kullanıyorum.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart: gümüş kalkanın ayarları var onlar önemli mi?

1 Beğeni

925 ayar gördüm heo

1 Beğeni

Nazal aspiratör orti bebe, pişik önleyici krem bübchen sebamet hametan bunların hepsini karıştırıp sürüyorum, ıslak mendil molfix, göğüs ucu kremi incia ve anne sütü, göğüs pedi hangisi indirimdeyse, şapuan hipp, losyon ecowell. Bebek bezi goon

Garmastan için de çok güzel yorumlar duydum

Pişik önlemesi için baya onlem almışsın :smiling_face_with_three_hearts: teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Harika bir krem Cansu. Benim meme uçları fena haldeydi o toparladı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni