Yenidoğan bebek giydirilmesi

Benim aklıma başka bir şey takıldı bebiş doğdu bilirsiniz ilk zamanlar yenidoğan tulumları mı giydiriyorsunuz yoksa 0-3 aylık mı almak lazım

1 Beğeni

Ben 10lu hastane ve 5li hastane çıkışı dışında hep 0-3 aylik aldım iyi ki de öyle yapmışım.

İlk doğduğunda bebeğe dokunmaktan cekiniyorsun kiyafet giydirip çıkartırken bir sey olursa korkusu oluyor. 0-3 ay biraz bol olduğu icin giydirip cıkarması kolay oldu.

Bugün 23 günluk olduk ve 0-3 aylik takımı tam oldu. Ben şok oldum

4 Beğeni

0-3aylık giydirilmeli diyen coktu doktora danışdım oda oyle daha cok kullaniliyor dedi. Bende 0-3ay cok aldım . Bebegim in yaz bebegi olacagini unutarak :person_facepalming:iyiki kısa kol tulumda almışım . @Hasen Ama sen ocakda doguracaksın diye ilk 0-3ay almalısın

2 Beğeni

Arkasi citcitli buluz al eger kafasindan korkuyosan Yada yakasi genis buluz.

2 Beğeni

Bende 10lu hastane çıkışı aldım ilk kıyafetleri :smiling_face_with_three_hearts: 5li takım da olursa ilk zamanlar için yeterli olur galiba

2 Beğeni

Doğum aralıkmış Havalar soğuk olacak istediğiniz kadar takım alın. Çok çabuk üst kirletiyorlar. @Eda

2 Beğeni

Bide Erzurum’da Aralık :joy: yerim onun kıyafetlerini :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

:rofl::rofl: sağlıkla gelsin :star_struck:

1 Beğeni

0-3 aylık aldım ben de. Tulum çoğunlukla aldım, ben tulumla daha rahat ediyorum giydirip çıkarırken

1 Beğeni