Selam kızlar bebek bezi sizce hangi marka almalıyım ve yenidoğan kaç paket alınmalı
Sleepy bio natural kullanıyorum.1 paket yeterli oluyor demişlerdi ama onun üstüne kaç paket bitirdik
Haha bende 1 paket sleepy 2 paket goon bitirdim 3. Pakete geçtim hala 1 numaradayiz
Hangi bezi daha cok begendiniz @Fadik
5.paketi bitirmek üzereyiman itibariyle battık
Acikcasi netten falan indirim buldukca aliyorum. 1 ve 2 no aldim . 100 kusur adetli. Molfix aldim. Diger kizimda da kullanmistim. Molfix goon sleepy kullandik şükür sikinti yasamadik. Insallah bunda da yasamayiz
@Merve55 açıkçası goonu daha çok beğendim daha yumuşak ve çok yapmadığı sürece ıslaklık hissi olmuyor buda ben farkedene ve değişim yapana kadar bebeğimi rahatsız etmiyor
Seelp aldim ben 2 tane yeni dogan 1 tane 1 numara 1 tanede 2 numara aldim daha da almam
Bende sleepy aldım 1 2 3 numaralardan 1 er 2 şer paket anlaşılan 2 den daha fazla almak lazım e bebekde indirim vardı Trendyol da indirimden falan denk geldikçe aldım
Iyi yptiniz bana cok onerildi deniyelim dedik
Ben yenidoğan için Molfix aldim. Biraz büyüyünce goon külot beze geçiş yapacağım Oğlumda kullandım çok iyi bir bez. İlk çocuğumda her bezi kullandım bimden bile almıştım. Prima 7 ve sonrası rezalet sleepy bezleri de hiç bebeğime iyi gelmemişti. Bebekten bebeğe fark olabilir.
Bende öyle diyordum 5.paket bitti
Ben Molfix aldım aylık paket almıştım internet üzerinden bugün altı gün bir paket bitti bile
Sakura baby kullanan var mı kızlar aranızda bu aralar çok duyuyorum
Hayır ben ilk defa duydum
Eveet ya bebek bezi yenidoğan çok gidiyor
Trendyoldan bakabilirsin canm yorumlarını okudum da kimileri demiş yarım litreden fazla sıvı emiyo pişik yapmıyo hijyen konusunda da her bez ayrı ayrı paketlenmiş
Ama işte yorumlar ne kadar güvenilir emin olamadım
Sleepy bio natural bebek bezini araştırmanızı öneririm.Badem sütünden yapılıyor