Yenidoğan bebek bezi

Kızlar hangi markayi tercih ettiniz , hangisini önerirsiniz ?

En güzeli Tabii ki Prima ama malum fiyatlar çok arttı yetişmek mümkün değil Molfix bizde pişik yapmıştı ben sleepy tercih ediyorum Hiçbir sıkıntı yaşamadım

2 Beğeni

Kac tane yeni dogan almak lazim acaba fiyatlar degistigi icin stok ypim dedim

Stok yapmayın ya çocuklar çok çabuk büyüyorlar ya da kaç kilo doğacağını bilmiyoruz sütümüzün olup olmayacağını bilmiyoruz ne kadar fayda edip etmeyeceğini bilmiyoruz en fazla bir pakette 50 lira fark eder Hadi bilemedin yüz elimizde kalmasından daha iyidir 2 paket aldım ben yeni doğan Şimdilik yeter diye düşünüyorum

2 Beğeni

Ben stok yapmıcam ama ilk ne almam gerektiğini bilmiyorum gönlüm primadan yana cidden ama bu bize çok maliyetli olur

1 Beğeni

Ben ilk çocuğumda slepy bez kullandım, ıslak mendil sadece kakasını yaptığında kabasını aldırdım hep pamukla temizledim, şimdi yine slepy aldım pamuk kullanmayı düşünüyorum çünkü genelde bez değil sadece ıslak mendil kullanımı bebeğe pişik yapıyor

2 Beğeni

Bende baby turco kullandım hem uygun hem güzel ilk çocuğumda ilk onunla başladım kızım 14 aylık hala kullaniyorum 2. Gebeliğim bu yine baby turco alacağım eğer bir problem yasamazsam yine onunla devam etmeyi düşünüyorum 2 paket olarak stok yapın bence de çok fazla stok yapmak iyi olmaz zaten sürekli büyüyorlar kilo alıyorlar yavaş yavaş almakta fayda var

Ben 1 paket sleepy yenidogan aldim.pisik yapip yapmamasina gore secicem bezini.ilk bebegim prima ile buyudu.prima disinda ne kullandiysam pisik olmustu.sleepy kullanmadim ama yorumlari iyi.fiyat orta standart.eger sleepyde sorun olursa mecbur prima olucqk.

Huggies i öneririm

1 Beğeni

Bnde onu kullanmak istiyorum ama fiyatlar cok pahali butcemi aşıyor

Sleepy natural aldım ilk bir ay için 42 adet var içinde yetmezse alırım veya 2 ay için aldığım büyük gelmese onu kullanırım

1 Beğeni

Sleepy natural ilk bir ay aldım 42 li ikinci ay icinse 2 aylık aldım ilk bir ay için 42 adet yetmezse 2 aylık için aldığım büyük gelmese onu kulanirim

1 Beğeni

Migrosta 1-2 Haziran tarihlerinde bebek bezlerinde 1 alana 1 bedava arkadaşlar bilginiz olsun

3 Beğeni