Yenidoğan bebek bezi seçimi en iyisi hangisi?

Yenidoğan bebek bezi seçimi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? En iyi bebek bezi sizce hangisi? Bebek bezi nasıl seçilir? Hadi bakalım cevaplayın anişler, siz hangi bebek bezini neden tercih ettiniz? :hatched_chick:

1 Beğeni

İnce olması pişik yapmamamsı bide sızdırmaması önemli bebem naturel yenilenmiş dediler onun yeni olanını aldım denemek için inceliği yapısı çok güzel ama daha denemedim bide genelde sleepy güzel en iyisi prima premiumcare ama çok pahalı almıyorum

1 Beğeni

Valla bebekden bebeğe değişiyor ben bütün markaları denedim sadece Molfix ve goon pişik yapmadı. Sızdırma konusunda uzun süre kalınca sızdırıyolar ama zaten iki saatte bir değiştiriyorum oyuzden şuana kadar bi iki kere sızdırdı diyebilirim ama iki markada pişik yapmadı

1 Beğeni

Baby me almıştım çok kalındı ve pişik yapmıştı. Şuan molfix kullanıyorum hem yapısı ince hemde pişik yapmadı. 2-3 saatte bir bez değiştiği için de taşırma da yapmadı.

1 Beğeni

Ben baby turco ve sleppy nat. aldım. Bebeğimin cildine hangisi uyarsa onu kullanmayı düşünüyorum. Baby turco bir doktorun tavsiyesiydi bize yenidoğanlar için yumuşak yapıya sahip olduğunu söylemişti.

1 Beğeni

Doğal olması pişik yapmaması ince olması zararlı madde içermemesi sızdırmaması emiciliği önemli benim için pamper harmonie kullanıyorum

2 Beğeni

Sleepy aldım ama henüz kullanmadım inş pişik olmaz

Ben de Molfix aldım, yenidoğan için göbek bağı oyuntusu olması içeriğinin temiz olması tercih sebeplerimden. Henüz kullanmadım ama yorumları da iyi, ayrıca sleepy ve baby turco için yenidoğan bezlerinin kalıplarının çok küçük olduğunu birkaç arkadaşım söyledi. Çoğu bez ellerinde kalmış kilo ölçüsüne bakıp aldıkları için

Aslında en iyi diye katagorize etmedim naşta en iyisini alırsın daha sonra alamayacağımı anlarım değiştirmek daha zor olur diye düşünüyorum, bebeklerin de bez seçtiğini duydum orimayı beğenmeyen bebek A101. Markasını beğendiğini gördüm o yüzden sleepy naturel aldım 2 paket 1 numara iyi gelirse bundan devam edeceğim gelmezse molfix sofia deneye deneye bulacağım , ama prima gibi bi markaya ırf isme para vermeyeceğim

1 Beğeni

Bende sleepy aldım.1 paket aldım boyle seylerı stok yapmak ıstemedım bebegım sevmezse farklı markaya gecerım.

Oglumda hep prima kullanmıştım ve memnuniyetim vardı.Bu sefer hazırlığıma yine prima premiumcare ile başladım fakat zamanla çok fahiş zamlar geldi.Bez numarasıyla fiyatları çok uçuk oluyor. Sleepy ismini fazlaca duydum ama,yeşil,sarı,mavi olanları var…Hangisi en doğalı içlerinde kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bio natural denilen mi acaba? Her markette farklı renkleri var bulmakta sıkıntı sanki :woman_shrugging:t2:

Molfix aldık inşallah pişik yapmazsa onunla devam edecez

1 Beğeni