Yenidoğan bebek ağlaması

Merhaba :rofl: artık galiba benden bebekle ilgili sorular göreceksiniz gibi geliyor :rofl:

Bebeğimin karnı tok. Gazi yok. Altı temiz. Kokumu özlemiştir diyip koynuma alıyorum yine ağlıyor.

Bebek sizce denen alıyor olabilir?
Ağlamaması için başka ne yapabilirim?

Beyaz gürültü de dinlettim

Her ağladığında emziriyorum ama bu kadar emmek de karnını ağrıtırmış.
Bazen bir saat aralıksız emdiği oluyor. Bunca zaman emmesine rağmen yine ağlıyor.

(Bebeğim şuan 5 günlük)

2 Beğeni

Ağladığı zaman emzirdiğinde susuyorsa bence doymadığı için ağlıyor olabilir.

Havalar çok sıcak şu an, sıcaktan etkileniyor olabilir. Giyimini olabildiğince ince tutmaya çalış.

Gaz problemleri 21. günden sonra başlar, gaz değildir diye düşünüyorum ki sen de takip ediyorsundur zaten.

Senin anlattığın sürekli ağlama sorununu ben de yaşamıştım ve doktor aç olduğundan dolayı olduğunu söylemişti. Halbuki günlük kirli bez miktarı da normaldi. Ben açlıktan diye düşünüyorum arkadaşım. Emzirdiğinde susuyorsa bence doymaya çalışıyordur

1 Beğeni

Evet emzirdiğim zaman susuyor. Gece yarısından sonra ćok bunaltıyor mama vereyim bu 2 saat uyuyayım diyorum mama veriyorum yine ağladı emzirmeye başladım sustu. Bunu bir kez yaptım. Sükurler olsun sütüm çok iyi memelerim 2 saat icinde taş gibi oluyor ama hepsini boşaltamıyor bu sefer sağmak durumunda kalıyorum

2 Beğeni

O da alışmaya çalışıyor canım, çok iyi anlıyorum seni. Düzene binecek elbet, az daha sabret

2 Beğeni

internette bebekler saç kurutma makinasının sesine susuyir yazlmıştı dün denedim onu sustu hemen​:rofl::rofl::rofl: korkudan mı ne bilemedim ama denemek için yaptm sustu sonra yine ağlamaya başladı :rofl:

3 Beğeni

Anne karnındaki ses beyaz gürültüye benziyormuş ben de internetten açıyorum :grin:

3 Beğeni

İnternetde gördüğünü bebeğin üzerinde denemeğemi geçtin? Kız sen çok bakma internete​:rofl::rofl:

3 Beğeni

yau meraktan denedim susuyor mu diye​:rofl::rofl: sustu ama

3 Beğeni