Yenidoğan bebeğe eldiven giydirme

İyi akşamlar güzeller anneler bi sorum olcaktı :blush:Yeni doğan bi bebeğe eldiven giydirmeyi tercih edermisiniz etmezmisiniz biraz önce bi video denk geldi böyle hoca gibi bişe yenidoğan bebeğe eldiven koymayın falan diyo dokunma duygusunu tatsın falan demiş sizin düşünceler neler

2 Beğeni

İlk zamanlar tırnakları uzun oluyor diye giydirdim ben ama sonradan giydirmedim. Bence de giydirilmemeli soğuk olmadığı sürece

1 Beğeni

Katılıyorum bende öyle düşündüm .

2 Beğeni

Okulda bi hocamiz bebeklerin ilk basta dokunarak dünyayi anneyi falan tanidigini bebekler icin dokunmanin ten temasinin cok önemli oldugunu özellikle emerken anneye dokunmasinin güven duygusunu arttırdığını söylemisti ben kızımda da hic kullanmadim şu an oğlumda da kullanmiyorum tirnaklari incecik zaten baktim uzamis az bisey hemen kesiyorum

1 Beğeni

Ama yaşadığım yer soğuk Bi yer evim kuzey cephede kışları cidden çok soğuk geçen bi şehirdeyim kayseride üşürmü napcam bilemedim

1 Beğeni

Soguksa olabilir hasta olmasin tabiki de ama seninle temas halindeyken kulllanma derim ben

1 Beğeni
1 Beğeni

Anne karnındayken bebek elleri ile temas etmeye alıştığı için dünyaya geldiğinde ellerine dokunamamak bebeği üzüyormuş ben ilk 3 saat kullandım sonra hiç kullanmadım @Ebruvpr

1 Beğeni

Benim bebeğim yaza denk geldiği icin eldiven kullanmadık. Şimdi havalar soğudu duş aldirdigim zaman takiyorum. Isınınca cikariyorum. Bebeklerde eldiven kullanmayı cokta onermiyor doktorlar. Taksanız bile arada bir cikarmak gerekir

2 Beğeni

Hiç kullanmadık biz de. Emerken sürekli bana dokunuyo parmağımı sıkıyo