Yenidoğan 0-3 aymı demek?

Merhaba arkadaşlar ben bebeğim için ilk etapta 0-3 alıyorum hep yanlış mı yapıyorum. Ve yazın doğacak 0-3 yazlık tulum ve zıbın alıyorum

Valla bazı kıyafetlerde sadece yenidoğan yazıyor bazılarında 0-1 benim de kafam karışıyordu ama ben de 0-3 alıyorum genelde zaten hızlı büyüyorlar :joy:

hayir canim yeni dogan sadece 0 yada yeni dogan yaziyor 0 3 3 aya kadar giyebiliyor

1 Beğeni

Hayır canım​:slightly_smiling_face:

Yenidoğan 0-3ay değil.

Sadece doğduğunda giyiniyor sonra giyemiyor ama 0-3ayı 3 ayına kadar giye biliyor :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkürler sağolun :innocent:

1 Beğeni

0/3 aldıklarımı max 4 hafta giydire bildim :face_exhaling:

Ömər Bey uzun muydu? :smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth:

Değil en son 69 cm ölçtü doktoru ama 71 olmalı söyledi.Fakat bu boy hem genetik daha çok uzar​:woozy_face:

1 Beğeni

Yenidoğan olarak aldığım zıbınları sadece bi kaç defa giydirebildim daha cok 3 ay al alacaksan cabuk büyüyorlar inanki

Bende bi ara öyle sanıyordum yeni doğanla 3 aylık zıbınk ölçtüm belli belirsiz 1 parmakçık fark vardı

1 Beğeni

0-3 Ay çok fazla almanızı tavsiye etmem ben bir tane hastane çıkışı 10lu 2 tane de 5’li takım aldım onun dışında 0-6 ay olarak tercih ediyorum birkaç tane de çünkü çocuk kilosuna boyuna göre çabuk büyüyor Hani bir tık büyük olsa da sorun olmuyor ama küçük olursa sorun yaşarsınız

1 Beğeni