Merhaba arkadaşlar ben bebeğim için ilk etapta 0-3 alıyorum hep yanlış mı yapıyorum. Ve yazın doğacak 0-3 yazlık tulum ve zıbın alıyorum
Valla bazı kıyafetlerde sadece yenidoğan yazıyor bazılarında 0-1 benim de kafam karışıyordu ama ben de 0-3 alıyorum genelde zaten hızlı büyüyorlar
hayir canim yeni dogan sadece 0 yada yeni dogan yaziyor 0 3 3 aya kadar giyebiliyor
Hayır canım
Yenidoğan 0-3ay değil.
Sadece doğduğunda giyiniyor sonra giyemiyor ama 0-3ayı 3 ayına kadar giye biliyor
Teşekkürler sağolun
0/3 aldıklarımı max 4 hafta giydire bildim
Ömər Bey uzun muydu?
Değil en son 69 cm ölçtü doktoru ama 71 olmalı söyledi.Fakat bu boy hem genetik daha çok uzar
Yenidoğan olarak aldığım zıbınları sadece bi kaç defa giydirebildim daha cok 3 ay al alacaksan cabuk büyüyorlar inanki
Bende bi ara öyle sanıyordum yeni doğanla 3 aylık zıbınk ölçtüm belli belirsiz 1 parmakçık fark vardı
0-3 Ay çok fazla almanızı tavsiye etmem ben bir tane hastane çıkışı 10lu 2 tane de 5’li takım aldım onun dışında 0-6 ay olarak tercih ediyorum birkaç tane de çünkü çocuk kilosuna boyuna göre çabuk büyüyor Hani bir tık büyük olsa da sorun olmuyor ama küçük olursa sorun yaşarsınız