Yeni yıl 🎄

Selamlarrrr​:raising_hand_woman:t2:

Nasılsınız mucize anneler?

Yeni yıla çooook az kalmış.Kimler bebeğine çam ağacı süsleyecek?:christmas_tree::smiling_face_with_three_hearts:

Biz çocukken 2 ay öncesinden süsler,yeni yıla geçiş yapana kadar defalarca süsleri çıkarır yeniden asardık.GRİNCH filminide bilmem kaç kere izliyorduk:)Büyüdükce o yılları o kadar özlüyorum ki.:smiling_face_with_tear: Santa Claus Christmas GIF

4 Beğeni

Ne güzel biz genelde mısır patlatıp film izlerdik. Çam ağacı alışkanlığı hic edinmedik :sweat_smile:

4 Beğeni

Biz hep aralık ortası hazırlanırdık. Çam ağacınıda o zaman hazırlardık . :christmas_tree:

3 Beğeni

Cansu gibi biz de ağaç süslemeyiz pek, mısır patlatıp müzik ya da film açıp bir de güzel bir masa kurarak geçiririz o günü :blush:

5 Beğeni

Aslında doğrusunu yapıyorsunuz. Sonuçta Müslümanların bayramı değil yeni yıl.

3 Beğeni

Kasım sonunda süsleriz ağacımızı:face_with_hand_over_mouth: Biz yeni yılı kutluyoruz sonuçta noeli değil​:smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Bayram olduğu için yapmıyor değiliz biz. Eşim çok almak istiyor da ben tozu pisi çok olur diye istemiyorum :joy::joy::joy:

5 Beğeni

Katılıyorum sana :kissing_heart:

1 Beğeni

Evet oluyor biraz :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Orasıda doğru :grin:

1 Beğeni

Katılıyorum

2 Beğeni

Ben bu yeni yıla bebe emzirerek yada avutarak gireceğime yemin edebilirim ama henüz kanıtlayamam :grin::grin:

4 Beğeni

:rofl::rofl::grin::rofl::rofl::grin::grin: ben de öyle :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Benimki daha dogmadi.Allah nasib etsin giydirmeyi bu gun dayanamayip yeni yil kiyafeti aldim ona

2 Beğeni

Güzel günlerde giysin :star_struck::angel:t2:

1 Beğeni

Tesekkurler canim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kimler çam ağacı süsledi?:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bizimki masa üstü :smiling_face_with_three_hearts:sizce yeterlimi süs? Biz biraz daha alalım diyoruz​:thinking:

1 Beğeni