Yeni Yıl Dileklerimizi Paylaşıyoruz! 🎉

Selam sevgili mucize anneler! :two_hearts:
2024 yılı kapımızda, yepyeni bir yılın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. :mantelpiece_clock: Geçen yılın yorgunluklarını geride bırakıp, yeni yılda harika şeyler yaşayacağımıza inanıyorum. Peki, yeni yıldan neler bekliyorsunuz?

Bir dilek tutun, belki de burada yazdığınız dilek bir mucizeyle gerçekleşir! :magic_wand:

Haydi bakalım, aşağıya yeni yıl dileklerinizi yazın! :sparkles:

Kim bilir, belki sizin dileğiniz bir başkasına ilham olur. Unutmayın, birlikte paylaştıkça güzelleşiyoruz! :sparkling_heart:

(Not: Eğlenceli, yaratıcı veya içten dileklerinizle forumu şenlendirelim. :performing_arts:)

Ben başlıyorum:
“2024 bana bol kahkaha, uykusuz gecelere enerji ve küçük mucizelerimin hep sağlıkla büyümesini getirsin!” :confetti_ball:

Sıra sizde! :pen: :ribbon:

4 Beğeni

Ben sağlık huzur bebişimle ve kocamla güzel bi yıl diliyorum.Bide eşim araba İçin altınlarımı bozdurdu onların geri gelmesini diliyorum(Altınlarımda altınlarım):rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Ha bide memleketime tayin diliyorum :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Başta sağlıklı olmak ailemle birlikte bolluk bereket huzur içinde bir yıl geçirmek dileğiyle 2025 bekliyorum

1 Beğeni

Sevdiklerimle ailemle eşimle bebişimizle sağlklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum. Özellikl3 mutluluk diliyorum :smiling_face_with_three_hearts: Tabi bir de burdaki herkesin ve kendimin doğumunun kolay ve sağlıklı olmasını diliyorjm​:smiling_face_with_three_hearts::thought_balloon::dizzy:

2 Beğeni

Çocuklarımla mutlu bı yaşam mutlu bı düzen kurmak huzurlu olmak değer görmek istiyorum :heart:

1 Beğeni

Agustos da saglikla bebegimizi kucagimiza almayi,bolluk bereket ve huzur icinde sevgilim ve bebegimizle harika bir yil diliyorum.Ve burada ki tum anne adaylarinın bebişlerini saglikla kucaklarina almalarini diliyorum

1 Beğeni

Sağlıkla huzurla bol bereketli yıl istiyorum bebişimi sağlıkla kucağıma almak sağlıkla büyütmek istiyorum​:palms_up_together: En önemlisi bebeklerin kadınların ve hayvanların öldürülmediği yıl istiyorum barış istiyorum rahat bir şekilde korkusuzca dışarı çıkmak istiyorum artık dışarı çıkıp bi kahvenın bile insana lüks olmadığı bir hayat istiyorum bakıldığında çok büyük bir şey değil…

Allah yardımcımız olsun​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

5 Beğeni

Eşimle ve çocuğumla beraber sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum 2024 biterken bana çok güzel bir süpriz yaptı 2025de hep böyle geçsin :heart: Sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma almayı nasip etsin Rabbim :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Hiç bir sıkıntı olmadan bebeğimi sağ sağlam kucağıma almak ve ailemle mutlu, huzurlu bir yıl geçirmek… :pray:t3:

1 Beğeni

2024 Senesi bende şimdiye kadar geçirdigim tüm senelerden bile güzel hatiralar birakti. Bu sene ben anne oldum oğlumu kucağıma aldım. Bu sene en güzel , en özel duyguyu tattim Anne olmayi .İyi ki var :heart: Bundan sonraki senelerde başta sağlıklı, mutlu ,huzurlu olmayi diliyorum. Oğluma çok güzel anne olmak, ona yete bilmeği istiyorum​:heart_eyes:

Ve Sizzz​:hibiscus::heart_hands:

İyi ki bu uygulamaya katılmış. İyi ki sizleri tanımışım. Çok değerlisiniz benim için. Hepinizin Yeni Yilini Kutluyorum. Hep sevdiklerinizle beraber huzurlu mutlu sağlıklı nice senelere​:palms_up_together::people_hugging::heavy_heart_exclamation:

6 Beğeni

2024 yılının ilk aylarında tekrar anne olacağımı öğrendim.Yeni yıla bir evlat hayaliyle girdim ve bu hayalim gerçekleşti. Geçen yılbaşı 3 kişilik bir aile iken şimdi 4 kişilik olduk :family_man_woman_girl_boy: Yeni yıl her şeyin başlangıcı olarak kabul edilecekse, :crescent_moon:Önceki yıllardan daha iyi bir insan olmayı diliyorum… :crescent_moon:Dünyadaki savaşların bitmesini istiyorum… :crescent_moon:Bebeklerin mutlu olacağını bir hayat istiyorum. :crescent_moon:Önce sağlık sonra huzur sonra yaşama hevesi ve bereketli bir para diliyorum… :crescent_moon:Güzel insanların çoğalmasını,kötü insanların ise düzelmesini bekliyorum… Ve son olarak 2025 in önceki seneleri aratmamasını diliyorum :palms_up_together:t2:

Ve sevgili @admin imiz yeni yılda hep kafamız karışıyor 2025 olarak yazmaya alışmamız gerekecek :upside_down_face::blush:

Anne olmayı isteyen kimsenin elinin boş kalmamasını,anne olacak adaylara kolay doğum anları ve anne olanlara da evlatlariyla keyifli bir ömür diliyorum 🩷

2 Beğeni

Sağlıkla bebeğimi kucağıma almak istiyorum evliliğimin yolunda gitmesini her şeyin güzel olmasını olmayanlarıda kolaylıkla atlatmayı diliyorum. Rabbime teslimim tevekkül ediyorum inşallah güzel olur her şey :two_hearts:

1 Beğeni

Bulunduğum şehirden kurtulup,uzak bir yerde yaşamaya başlamak istiyorum…12 senedir insanların stresini attığı,hiçbir şekilde değer görmeyen kimligimden kurtulup nefes almak istiyorum,hatta okadar doluyum ki,çocuklarımı alıp eşimden bile kaçmak istiyorum bugün :frowning:

1 Beğeni

Oncelikle yenı yıldan saglık diliyorum. :pray:Sonra eşim ve kızımla guzel huzurlu bır yasam diliyorum Dılerım Allah’tan bu yıl hayırlı bereketli kazanclar elde edelım. Kızımızla cok guzel ortamlara adım atalım . Yenı yenı sehırleri kesfedelım . Karsımıza temiz kalplı ınsanlar cıksın. Yenı yılıda sukur ederek gecırek.

Öncelikle sağlıkla ve kolaylıkla bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım bir yıl diliyorum. Ayrıca ailem, kedim, tüm sevdiklerimle beraber saglıklı ve mutlu, dileklerimin gerçek olduğu bir yıl diliyorum.Tüm dünyada ve ülkemizdeki sokaktaki tüm candostlarının daha mutlu ve güvende olduğu, şifalandığı ve kötü ve zalim insanlardan uzak huzurlu bir yaşam sürdüğü bir yıl olsun. Buradaki tüm anne ve anne adaylarının da yeni yılını kutluyorum. Allah yürekten ettiğimiz her duayı kabul etsin.

Yeni yıldan dileğiiiim Huzur, mutluluk, sağlık, dert olmayan dertlerden kurtulma, ferah bir zihin, fesat kalplerden uzaklık, manevi güç, maddi güç, sevdiklerimle en başta oğluşum ve kocamla süper bir yıl diliyorum (KAYNANASIZ)

5 Beğeni

2025 de çocuk ve kadın cinayetlerinin ve tecavüzlerinin olmamasını hayvanların katledilmemesini , dünyada savaşların bitmesini biz insanların daha güvenli ve huzurla birbirine saygı ve anlayış içerisinde yaşamasını , kötülüklerin azalmasını , virüslerin artık bitmesini sağlık içinde yaşamayı diliyorum. 2025 te gönlümüzdeki güzel dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle hepinize musmutlu yıllar diliyorummm :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::partying_face::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Yeni yıldan dileğim​:star:ilk olarak sağlıkla kızımı kucağıma almak​:pray: eşimle,ailemle,sevdiklerimle dolu huzurlu sağlıklı bol kazançlı bir senemiz olsun​:bouquet:

• dünyada barışı, kadınlara şiddetin olmadığı, hastalıklarla mucadele etmediğimiz, kayıplar vermediğimiz, doğal afetler görmediğimiz ve insanlığın insan olmaktan çıktığı canilikleri yaşamamayı, diliyorum​:pray:
  • ayrıca 2024 de gerçek yüzlerini gördüğümüz insanları gelecek senede görmemeyide dilerim​:face_with_hand_over_mouth::roll_eyes:
  • (inşallah eşimin yurtdışı görevi çıkmaz çıksa bile doğuma denk gelmesin eylüle kalsın yarabimm​:woman_facepalming::pray::pray::expressionless:)
  • son olarak buradaki herkese huzur dolu musmutlu seneler :christmas_tree::christmas_tree::confetti_ball: Allah Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı, alanlarında keyifle, sıhhatle bebeklerini-çocuklarını büyütmeyi nasip etsin :sparkles::pray:
2 Beğeni