Yeni katıldım

Merhaba canım

1 Beğeni

Hoş geldin canım

1 Beğeni

Hoş buldum canım ama korkuyorum şuan 6+3 deyim 5+5de keseyi gördük daha önce 8 haftalık bebegimin kalbini dinlemeye gittik duyamadık kürtaj oldum simdi sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum bulantım falan yok

1 Beğeni

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bel agirsi nurmaldir daha çok erken dikkatli ol sürekli dinlen sende ağır iş yapma ilişiği yaşama nasibinda varsa bir şey olmaz benim kide düşük riski var dedi doktur ama Allah şükür çok iyiyim şimdi 12 haftalık olduk bizde bı sıkıntı yok canım içini rahat tot

1 Beğeni

Olsun ben de isterim kardeşleri çok olsun kısacası kalabalık aileyi çok seviyorum ama bu doğumum beni doğumdan soğuttu resmen

2 Beğeni

Valla canım Allah vergisi ne diyelim bide baya oldu evleneli 15 yıldır evliyim bizim buraya göre az bile valla geride kalmışım en küçük kızım 5 yaşında en büyük 14 yaşında canım valla bende istiyorum ailem genislesin hayilrlisi olsun canım ne diyelim

1 Beğeni

Bide ben hem nurmal hem sezaryen olmuşum her iki aciyida tatmisim canım bizim kadarrmiz kadınlık işte böyle kutsal bı meslek

2 Beğeni

Aynen canım herşeyi kadınlar çekiyor :pleading_face:

2 Beğeni

Ne yapalım canım bizmde kismetimizde bu var

1 Beğeni

Bebeğinin durumu nasıl canım

1 Beğeni

İyi çok şükür elhamdülillah ama bugün baya huysuzlugu var iki dk inmedi kucağımdan

Gazi vardır belki öyle küçük bebeklerde nurmaldir huysuzluk canım Allah salikla büyütmeyi nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Amin canım

1 Beğeni

@Fadikk hoş geldin :tulip:

Kalp ayısını duydunuzumu?:blush:

Hoş buldum :rose:salı günü gidicez dr inşallah duyarız

İnşallah canım :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Haber veririm canım :kissing_heart: tsk ederim yanımda olup beni merak ettiğin için

Bişey değil kuzu​:blush:

1 Beğeni

Canım merhaba bugün gittik kontrole bebeği de kalp atışını da duyduk cokkk şükür Elhamdülillah haber vermek istedim sanada :kissing_heart::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba ,Cok sevindim canım :heartbeat:iyi yaptın​:smiling_face: Sağ salim gelir yanınıza inşallah bebiş :tulip:

1 Beğeni