Merhaba canım
Hoş geldin canım
Hoş buldum canım ama korkuyorum şuan 6+3 deyim 5+5de keseyi gördük daha önce 8 haftalık bebegimin kalbini dinlemeye gittik duyamadık kürtaj oldum simdi sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum bulantım falan yok
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bel agirsi nurmaldir daha çok erken dikkatli ol sürekli dinlen sende ağır iş yapma ilişiği yaşama nasibinda varsa bir şey olmaz benim kide düşük riski var dedi doktur ama Allah şükür çok iyiyim şimdi 12 haftalık olduk bizde bı sıkıntı yok canım içini rahat tot
Olsun ben de isterim kardeşleri çok olsun kısacası kalabalık aileyi çok seviyorum ama bu doğumum beni doğumdan soğuttu resmen
Valla canım Allah vergisi ne diyelim bide baya oldu evleneli 15 yıldır evliyim bizim buraya göre az bile valla geride kalmışım en küçük kızım 5 yaşında en büyük 14 yaşında canım valla bende istiyorum ailem genislesin hayilrlisi olsun canım ne diyelim
Bide ben hem nurmal hem sezaryen olmuşum her iki aciyida tatmisim canım bizim kadarrmiz kadınlık işte böyle kutsal bı meslek
Aynen canım herşeyi kadınlar çekiyor
Ne yapalım canım bizmde kismetimizde bu var
Bebeğinin durumu nasıl canım
İyi çok şükür elhamdülillah ama bugün baya huysuzlugu var iki dk inmedi kucağımdan
Gazi vardır belki öyle küçük bebeklerde nurmaldir huysuzluk canım Allah salikla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin canım
@Fadikk hoş geldin
Kalp ayısını duydunuzumu?
Hoş buldum salı günü gidicez dr inşallah duyarız
İnşallah canım
Haber veririm canım tsk ederim yanımda olup beni merak ettiğin için
Bişey değil kuzu
Canım merhaba bugün gittik kontrole bebeği de kalp atışını da duyduk cokkk şükür Elhamdülillah haber vermek istedim sanada
Merhaba ,Cok sevindim canım iyi yaptın Sağ salim gelir yanınıza inşallah bebiş