Yeni katıldım

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

2 Beğeni

@Zeynepmeryem hayırlı olsun gebeliğiniz​:cherry_blossom::butterfly:

Benimde 3.sezeryan olucak inşallah Hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum.:blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Hosgeldiniz kizlar :smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliginiz hayirli olllsun :butterfly:

2 Beğeni

Canım ben ik nurmal dugum yaptım ikicisi sezeryan oldum bebek iriydi o yüzden sezeryan oldu sonra gene sezeryan oldu ikici kez dördüncü gebeligimde normal dugum yapmaya karar varrdim sancılarım başladı doğum başladı hastaneye giitim bebek gelmedi seti artık sezeryan yapamadılar doğdu bebek böyle yaptım canım Allah istiyen herkese nasip etsin normal dugum çok daha güzel

Hoş geldin canım iltibata olacam seninle

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Merhaba adaş nasıl gidilir gebelik oruç tutabilir musun

1 Beğeni

Canım benim gebeliğim 11 gün önce bitti ben artık lohusa oldum :face_with_hand_over_mouth:

Adaşım ben tutmuyorum gebeliğimde de tutamazdım 13 saat aç bırakmazdım bebişimi sonra borçlarımı Rabbim ömür verir ise tutarım inşallah

2 Beğeni

Çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah normal mi dugum yaptın nasıl geçti

1 Beğeni

Darısı başımıza inşallah biz daha yolun başındayız ya

1 Beğeni

Aleykümselam hoşgeldin​:heart::smiling_face:

1 Beğeni

Evet canım normal doğum yaptım biraz zorlu geçti Allah razı olsun canım darısı sizlerin başına :palms_up_together:t2::two_hearts:

2 Beğeni

Allah salikla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım teşekkürler kaçıncı çocukgun canım

1 Beğeni

Allah razı olsun canım benim :two_hearts:

3 erkek annesiyim :blush:

2 Beğeni

Merhaba bende yeni katildim sayılır bı sorum olacak ben cinsiyet tahmini için fotoğraf nasıl atılıyor

1 Beğeni

Allah bağışlasın inşallah bende 4 kız bı oğlan bakalım bu ne olacak artık

2 Beğeni

Cevap yazma ekranında sağ alt köşede bulunan ortadaki butonlardan ortadakini kullan.

upload-minimalistic-svgrepo-com

1 Beğeni

Maşallah Allah bağışlasın bu 6 gebeliğiniz mi bu

1 Beğeni

Merhaba 6+3 :hugs:

1 Beğeni

Evet canim malesef

1 Beğeni