Yeni hamişler tanışalım

Merhaba güzel anneler, bende yeni katıldım, henüz 5 haftalk hamileyim :smiling_face_with_three_hearts:

12 Beğeni

Hayırlı olsun canım hamileligin sağlıkla kucağına al inşallah :heart:

2 Beğeni

Merhaba canım hoşgeldin :smiling_face: bende yeniyim 4+5 :see_no_evil:

2 Beğeni

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Amin inşallah canım çok heyecanlı bir süreç değil mi hâlâ rüya gibi geliyor bana :smiling_face:

2 Beğeni

Çokk teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ultutosanda tam olarak kaç haftalıkken görünüyor sizler gördunüzmü bebişleri :rose:

3 Beğeni

Allah kucağına almayı nasip etsin :heart: bende 6 haftalığım yarın ilk kontrolüm olacak.

5 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz.Gebeliğiniz hayırlı olsun.:smiling_face_with_three_hearts::rose:

3 Beğeni

Günaydın canım Mucize Anne’ye hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts: @Fecriye

3 Beğeni

Merhaba @Fecriye hoşgeldiniz :star2: hayırlı olsun :bouquet::partying_face:

3 Beğeni

Merhabalar Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben ise 6+1 gebeyim :smiling_face:🩷

2 Beğeni

12 haftalık 3 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah

1 Beğeni

Hoşgeldin aramıza :sun_with_face:

Gebeliğin hayırlı olsun canım :pregnant_woman::ribbon:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim , Hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim​:smiling_face_with_three_hearts:

Yaa merhaba, bende 5+5 haftalik hamileyimm şu birinci trimester bi bitse artık :joy: 4+6 yken vajinal ultrasonla keseyi gördük 7 haftalikken Randevu aldim kesin olsun kalp atislari diye :baby:t3: bide ben suan 80 kiloyum karından gorunmesini engellermi 7 haftalikken bu cok aklima takiliyor ya goremezsem diye :pensive:

2 Beğeni

Merhabalr bende yeniyim burda sanırım 5 haftalık olmam lazım siz gibi henüz usgde tam görünmüyor bildim kadarıyla 6-7 haftalıkken gözkürmüş

2 Beğeni