Yeni güncellemenin 1 gün ileride göstermesi

Merhaba kızlar yeni güncelleme ile haftanın bir gün ileride olduğunu fark etmiş olmalısınız. Bunun neden olduğunu açıklama gereği hissettim. Baya soruldu çünkü.

Eski sürümde biz haftanın günlerini 0’dan başlayarak 6 ya kadar sayıyor ve 7’ye tamamlıyorduk. Bu sürümde ise 1’den başlayıp 7 'de bitirip haftayı tamamlıyoruz. 1 günlük fark bundan kaynaklanıyor. Aslında değişen bir şey yok. Sadece yazım olarak değişti.

Hemen bir örnekle açıklayalım.

Yüklediğim görsel 31 + 1 gün olarak gözüküyor. Bu şu demek bu anne adayı 31 hafta ve 1 günlük hamile oluyor. Eski sürüm olsaydı 31 + 0 olarak gözükecekti. 31 + 0 ne demek, oda 31 hafta ve 1 günlük hamile demek oluyordu :slight_smile:

Aslında daha doğru olan bu sürümdeki hesaplama oldu.

Bebeğin etrafındaki hafta ne oluyor peki?

Bebeğin etrafındaki sayı içinde olduğunuz haftayı gösterir. Yani yine örneğimize göre bu anne adayı 31. haftayı tamamladı 32. haftadan 1 gün aldı. 6 gün sonra yeni haftaya geçecek ve bir haftayı daha geride bırakacak.

10 Beğeni

Mrb güncelle nasıl olcak silip tekrar mi yukleyecez

Hayır, uygulamanın Tercihler sayfasını aç, Uygulamayı markette oyla seçeneği var. Ona tıkla seni App Store veya Play Store yönlendirecek. Orada güncelle seçeneğini göreceksin. Ona tıkla. Hepsi bu kadar.

2 Beğeni

Tm yaptım teşekkür ler​:slightly_smiling_face:hamilelikte beynim durdu

2 Beğeni

Hamilelik ve unutkanlık ele ele gider. Her zaman buradayız. Aklındaki her şeyi sorabilirsin :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim​:heart:

2 Beğeni

Teşekkür ederim admincim :slight_smile: açıklama İçin​:heart_hands:

Burda 32.hafta 7 aylık gösteriyor benden32 hafta 8 aylık gösteriyor amma

Böyle daha ıyı olmuş bnce :cherry_blossom:

1 Beğeni

Sen uygulamayı güncelledin mi? Farklılığın kaynağı farklı yerlere bakman olabilir mi? Fotodaki örnekte 32. hafta henüz bitmedi, muhtemelen sende bitmiştir. sen 32 +X iken bu örnek 31+ 1 günlük.

Evet dediğim gibi sen 33. Hafta içindesin örnek 32. Hafta içinde bu yüzden sen ay olarak ileridesin

Merhaba 31 haftalık gözüküyorum ama 32.haftanın bilgilerini gösteriyor önceki uygulamada öyle değildi acaba nasıl bakıcaz yardımcı olabilir misiniz.

Merhaba blog sayfasına git (araçlar sayfasında) arama bölümüne “31 hafta” yaz maksleleri görebilirsin böylece

Uygulama çok güzel olmuş ama keşke bu kadar sık reklam çıkmasa :frowning:

Küçük bir günceleme daha yapıcam önümüzdeki günlerde azaltıcam canım

2 Beğeni

Ayy benim 21+7 gösteriyor diye bugün doktora aynen böyle söyledim. Kafasını kaldırıp bana baktı ne diyosun der gibi 22 olmuşsundur dedi :joy::joy: ben de yok daha değil o zaman 21+6’dır o dedim o şekilde yazdı kağıda ahaha … Benim de kafam karışmıştı burdan görünce geç de olsa bu açıklamayı görmek sevindirdi :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bu kafa karışıklığına neden oldu. Eski düzene geri mi döndürsem bilemedim :slight_smile:

2 Beğeni

Bencede admin doktorlar hep 0 dan başlayıp 6 da bitiriyor. Uygulamayla doktorun hesabı aynı gidiyor ben uygulamaya bakıp söylüyordum kaç hafta kaç gün olduğunu :purple_heart:

2 Beğeni