Merhaba tecrubeli anneler , 32 haftalık hamileyim tabiki okuyorum izliyorum araştırıyorum ama yeni doğan bir bebekte nelere dikkat etmeliyiz aklında bulunsun dediğiniz şeyler neler tecrubelerinizi bizimle paylasirsaniz seviniriz
YouTube’da Osman gönülal’ın videolarını tavsiye ederim. Yenidoğan ilk hafta , ikinci hafta diye sırasıyla ele almış
@tecrübeli-anneler kızlar yardım edelimm
Özellikle emzirmeye dikkat saat başı emzir mümküse sarılık olmasın bol bol emzir hamilelikte eds eğitimi al mutlaka sütün gelmezse doğumda eds ile emzirirsin sütün hızlıca gelir, bebeği çok sıcak yada çok soğuk tutma 22 derece ideal altını ıslak pamukla sil ıslak mendil değdirme d vitamini başla doğar doğmaz göbek bağı düşene dek banyo yaptırma altını sildikten sonra kurula mutlaka
Bir de Ferzan ebeyi öneririm kızlar ben hamileyken karşıma çıkmıştı ve takibe almıştım yeni doğum yaptığım Tv’de YouTube’u açtım kızıma ninni dinletirken o sırada yenidoğan 1.haftadan 12.ye haftaya kadar tek tek videoları vardı her hafta izledim
daha başka bir sürü videosu var bilgilendirici tavsiye ederim. @Nisanurdmr @all
Yenidoğan giyisi pek almamaya çalış 0-3 ay ve 3 ay al anlamadığın şekilde çok hızlı büyüyecek
En önemlisi 2 saatte bir beslemen uyuyorsa uyandırıp muhakkak beslemen sarılık olmaması açısından stres sıkıntıdan uzak durman bol su tüketmen sütün artması açısından.Besledikten sonra muhakkak gazını çıkarman birde besleyip yatırdığında yan yatırman bunlar aklıma gelenler…