Yeni dogan

Iyi aksamlar kizlar 12 gunluk bebeğim var sol gözü.capaklaniyor anne sutu suruyorum ama gecmedi ne yapabilirim neden olabilir pazrtesi cocuk.dr goturecem insalh

1 Beğeni

Göz yaşı kanalı tıkanma sebebi ile oluşuyor anne sütü veya parmakla göz masajı bastırmadan tıkanıklığı açıyor ancak çok dikkatli yapılması gerekir göze zarar vermeden bebeklerde göz yaşı kanalı çok küçük olduğu için tıkanma olması normal pamuğa su damlatıp bastırmadan da silebilirsiniz

1 Beğeni

Canım antibiyotikli damla kullanman gerekiyor enfeksiyon benim oğlumun da vardı ne yapsam geçmedi en sonunda damla kullandim geçti

Damla bu ama doktoruna göster ona göre kullan canım

1 Beğeni

Bizde 14 günlük uz cuma götürdüm aynı sorundan damla verdi kullanıyoruz gözünü açamıyordu 2 günde açıyor çok şükür damla sayesnde

Bana çocuk doktoru bayat çayla sil dedi dolu dolu sildim geçti geçmezse diye antibiyotik damlada vermişti ama şükür geçti gitti ilaç kullanmadan

Çay suyu ve Dalin şampuan in iyi geldiğini duymustum

Bizdede var ayni sorun kendiligunden gecmezmi

Cayi nasil kullandin gozu icin anne sutu kullandim gecmedi temiz suyla siliyorum yine var

Bizde 20 gunluk hala var gecmedi @Nalan

Çay suyunu pamuğa döküp gözünde bir süre bekletin

Temiz bir peçeteye dök bol bol sil gözünün içine girsin biraz birşey olmaz bende anne sütüyle sildim geçmedi hatta benim ki daha kotu oldu bu şekilde yaptım geçti çok şükür

1 Beğeni