Kızlar yeni doğan bebek tırnakları nasıl kesilir tırnak makasımi yoksa şu yuvarlak şekilli törpuler var ondan kullanan oldu mu
Biz bebek tırnak makası kullandık ama o yuvarlak törpüleri ben de merak ediyorum
Tırnak makası kullanıyorum, çok rahat kesiyorum
Nasil kes biliyormusun cok kolay bi yontem kesfettim. Reflu yatagina yatiyor bende bas ucuna geciriyorum Oyle kolay kesiliyoku bebek makasiyla
Ben bebek tırnak makası kullanıyorum,yuvarlak törpüyü bende merak ediyorum
Ben bu ikisini kullanıyorum. Törpüyü dikkatli kullanmak lazım. Bebeklerin parmakları çok narin hemen kanatabiliyor.
Karton ama yinede isimi gormedi.
Aaa kanatıyor mu törpü çok şaşırdım yorumlar hep çok iyiydi şuan bi yıkıldımm güvenli diye almıştım oysa ki
Ben yaşamadım öyle bir sorun ama arkadaşımın bebesinin parmak uçlarını halletmiş yani. O sordu hatta yanlış uç mu kullandım acaba diye. Tırnak eti kenardan kanamış. O yüzden full konsantre yapmak lazım.
Pembe olan uç bebek için değil mi ben şöyle bir parmağıma değdirdim çok sert değildi Allah Allah full dikkat yapmak lazım
Bende bunda kararsızım bide bi yerde enfeksiyon kapan bebek görmüştüm bundan sebep kararsız kaldım kolaylık aslında bu ama bilemiyorum
Karton degil diger tarafi kullanmasi lazim git gel yapmiycaksin sagdan sola mesela
Ben daha çok makası kullanıyorum.
Ben hem tırnak makası aldım hemde yuvarlak törpüden aldım. Henüz kullanmadığım için bir fikrim yok ama yuvarlak törpü ilk aylarda daha kolay olur diye düşünüyorum
Ben yuvarlak elektronik törpülerden kullanıyorum memnunum.
Tırnak makasından çok korkuyorum törpü hayat kurtarıcı uçları genelde aylara göre
Makas kullanıyorum. Etini geri çektieip öyle kesilir. İlk doğduğunda tırnağı etine yapışık oluyor hafif. Kesince minik eti kanıyo