Üç gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Hastane de ilk mekonyumunu attı. Ama eve gelince kakasını yapamadı. Doktoru aradık fitil önerdi. Ama fitili alamıyor canı acıdığı için midir bilmiyorum alamadan atıyor. Fitili sokmaya çalışırken kakasını yapıyor. Ama kendi başına hiç yapamıyor. Her seferinde uğunup ağlamaktan katılıyor yavrum. Bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba hayırlı olsun öncelikle benim de şu an kızım 6 aylık doğduğunda ilk iki hafta çok güzel kakasını yapıyordu daha sonrasında yapamamaya başladı aşırı ıkınıyor ama yapamıyordu daha sonrasında doktora götürdüğümüzde bu arada şunu da söyleyeyim muhakkak ve muhakkak yediklerinizi içtiklerinize o kadar dikkat edin ki ameliyattan sonra tabii ki yine ıkınarak yapıyordu daha sonrasında bütün baharatı tamamiyle kestim kimyon hariç doktor söyledim onun dışında kafein türleri ve baharatı çıkarttım gazlı hiçbir şey yemeyeceksiniz buna çok dikkat edin ondan sonra bebeğiniz rahat bir şekilde kaka yapacaktır tabii ki diğer durumları da değerlendirin
Kasık fıtığı çıktı ve kasık fıtığın içerisine bağırsağa geçmişti bundan dolayı sorun yaşamıştık fakat yine çok ıkınarak yapıyordu bunun sebebini sorduğumda bir an önce baharatı ve kafein ürünlerini kes dedi tamamıyla kestim ondan sonra düzeldi çocuğum