Yeni doğan işitme testi

Kızlar 21 ocakta sezaryenle bebeğim doğdu aynı gün işitme testine gitti her iki kulağınında duymadığını söylediler çevremde de ilk seferde geçemeyen çok bebek var ama hepsi tek kullağından kalmış bir hafta sonra tekrar gideceğim ama insanın içi rahat etmiyor bebeğim uyanıkken onunla biri konuştuğunda gözlerine bakıp dinliyor ama uykusu çok ağır uyurken sese tepki vermiyor sadece bir kere uyurken kapı çarptığında korkup atılmıştı ama normal seslendiğimde alkışladığımda falan tepki vermiyor duyduğunu nasıl anlayabilirim gerçekten bir hafta geçmiyor bu şüpheyle

Analı babalı büyüsün bebeğin​:cherry_blossom:daha çok ufak olduğu için evde sizin duyup duymadığını anlamanız imkansız,kulaklarının içi ıslak olduğu için testten geçememiş olabilir haftaya gittiğinde de yıkamadan götür bebeğini inşallah geçer

1 Beğeni

Canım benim bebeğim de doğduğu günün ertesi günü geçememisti 2 kulağıda banyo yaptir 7-10 gün sonra getir kulağında kir olabilir demişti gitmeden 2 -3 gün önce banyo yaptırdım ve çok şükür geçti sende göbek bağı düştüyse banyo yaptir gittiğinde bebeğin uyuyo olsun mutlaka uyaniksa yapmazlar dediğin şeyler çok normal benim oğlum 26 günlük bizde öyleyiz

2 Beğeni

Bana da kulağı ıslak olabilir iyice kurusun öyle getir sakın yıkayıp su kaçırma kulağına dediler insan bazen neye inacağını şaşırıyor​:smiling_face:

Salı günü tekrar gideceğim banyo yaptırma dediler göbeğide düşmedi zaten yaptırmadım bakalım inşallah geçer bu sefer

İnşallah canım içini ferah tut geçer

Geçti bugün iki kulağıda çok şükür

Oh çok şükür