Kızlar yaklaşık 2 gündür kızımın yüzünde böyle sivilce gibi bir şey oluştu. acaba isilik mi yoksa başka bir şey mi bilemedim. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Dermatolojiye götürmem gerekiyor mu ? Kızarıklık sadece Yüz ve boyun çevresinde var sadece .
Anne sütüylemi besleniyor? Her hangi bir ilaç içtinmi kendin? Bak şimdi Ömerin fotosunu atacağım.Ömer yenidoğulan zaman benim ateşim çıkmıştı sütden dolayı ve ben ateş düşürüce ilaç içmiştim.Halbu ki süt veren annelerde kullana bilir yazıyordu ama Ömere sütümnen geçerek alerji verdi.Hemen doktoruna fotolarını yolladım ve büyük ihtimalle alerji olduğunu söyledi.Boynu ve yüzü böyleydi aynen.İlaç söyledi 2 gün kullandık 2 damla her gün ve anında geçti gitdi.
Yani şöyle hamilelikten beri kullandığım vitamin ilaçları var doktor 40ım çıkana kadar kullanmamı istiyor. Birde ek olarak süt arttırıcı damla kullanıyorum
Sütüm yetmediği için artık hoca en son ek olarak mama ver dedi bende mecbur başladım. Ama baya oldu 1 haftadan fazladır ek mama veriyorum. Kilosu hep düşüyordu. Halada daha doğum kilosuna gelemedik çok zayıf
Bence normal korkulacak bir şey yok canım
Senin kullandığın ilaçlar yan etki yapmış ola bilir.Hani bende de öyle oldu ya süt veren anneler içe bilir diye yazıyordu içtim ama alerji oldu çocuk.En iyisi sen bir doktoru varsa kuzunun ona danışın.
Bakalım hayırlısı
3-4 güne geçer. Anne sütü sür istersen
Doktoruna fotoğrafını attık cilt kuruluğu veya temastan kaynaklanan döküntü dedi ve krem önerdi. Bephanthol bebek kremi kullanmaya başladık bakalım ne olacak . Temas sadece ben ve babası var kimseye dokundurtmuyorum. Bilemedim niye böyle oldu
Eylül’ün de yanakları böyleydi canım, ciltleri hassas olduğu için normal
Biz hemen en ufak bir şeye panik oluyoruz bizzat eşim
Bephantol iyi krem cesurun poposundaki pişikleri bi tek o yok etdi
Bizde aynı durumdayız bizdede en çok eşim evham yapıyoro yüzden bana evham yapmaya sıra gelmiyor anam
Hhhhh ay sorma ya nedir bu babalardan çektiğimiz