Yeni doğan bebeklerde gaz ve sancı

Merhaba kızlar bebeğim bir buçuk aylık ve çok gazlı bir bebek aşırı derecede kabız oluyor Bir gün yapıyor 4 gün 5 gün yapmıyor ve bu şikayetlerden dolayı hastaneye götürmek zorunda kaldım çocuğum günlerce doğru dürüst uyumadı gün boyu dahi uyumadı o derece doktor bebeğimin kolik bir bebek olduğunu söyledi ve bana bir damla verdi dün geceden beri kullanıyorum

Ve çocuğum emzirdiğinde direkt uyuya kalıyor acaba Damla’ çocukta uyku mu yapıyor anlam veremedim kullanan var mı aranizda.

Ben oğlum için kullandım oğlum aşırı gazlı bir bebek çok kusar gazdan dolayı bunu verdim maalesef işe yaramadı ne gazını nede kusmasını kesti nede uyuttu ama rahatlatır aslında bazı bebekler için ama benim oğluma yaramadı

Ben bunu kullandım bizde zaten uyku problemi vardı benim ki uyumuyordu bu damlada uyku yapmadı yapsa anlardım çünkü hiç uyumayan bir bebekti belkide rahatlastirdi iyi geldi gazına ve uyudu böylede olabilir

1 Beğeni

Kakasını düzenli yapması için bizim doktorumuz probiyotik vermişti, gaz için sab simplex kullandık ama doktorumuz probiyotik damla daha önemli onu düzenli kullanın demişti biz çok faydasını gördük sizde sorup kullanabilirsiniz

Bıze kız küçükken yaramiştir rahatladiği için uyuyorlar bilmiyorum doktorunuza danışmakta fayda var yanlış bilgilendirme istemem de dokunmadı benım kıza küçükken cok ağlardi