Yeni doğan bebek gaz problemi

22 günlük bebeğim var gazini yapmada biraz sorun yaşıyor ne yapmam lazm yardımcı olurmusunuz kızlar

İ Love you masaji var internetten bakabilirsini çörekotu yağı veya kantaron yağıyla güneşte bu masajı yapın siz de anason kimyon bol için çaylarını emziriyorsanız iyi gelir bide gaz damlası doktorunuza yazdirirsaniz onlarda iyi geliyor

1 Beğeni

Bacaklarını karnına doğru it bunu tekara et iki bacağını tut birini karina it digerini kendine çek bunuda devam ettir karnına sağdan sola saat yönünde yuvarlak çiz hafif bastirarak

1 Beğeni

İlla gaz oradan olacak diye birşey yok emzirdikten sonra sırtını ovalayin ağızdan gegirdigindede rahatlar ben de öyle sanıyordum dakilarca yapardım hemşire öyle diyince gerçekten çok rahatlaidm ve gegiriyorda oda bu gaz sonuçta başka bi yontemim yok birde ayak ileri çek gotur yapın

1 Beğeni

Tabikide elhamdülillah ağizdan bir sekilde çıkıyor hemen de yelenmeyi hemen cikartamiyor

Tamamdır oda bu gaz çeşidi olduğu için rahatlamış oluyor oradan cikihor öyle düşünün ben de diyorum ya dakilarca ugrasydm hani illa ordan gaz çıksın diye hemşire aldı eline böyle yap bu şekilde üst yoldan atarsada bebek rahatlamis oluyor zaten emerken hava yuttuğu için gaz oluyor oda ağız yada diğer türlü atmış oluyor dört aylık kızım çok şükür

Yani üstten attığı için alt ksiimdan atacak birşey yok demektir bizzat yaşadım bebek de rahatsa sorun yok