Evet kızlar alışverişe çıkacam bebek için 7 aylık olduk hiç bişey almadım erken davranmak istemedim şunu kesinlikle al dediğiniz şeyleri veya kullandığınız çok memnun olduğunuz şeyleri bana listelermisiniz acaba
Canim sakın yeni dogan cok zıbın almaa derim hepsi bi anda kuculuyor elinde kaliyor
Bende 33 haftalıgım sadece elbıse aldık . Aama tulum cok ıyı oluyor dıyorlar ondan alabılırsın . Islak mendıl bez vs. Bebegın alerjık olacagı seylerı stok yapma ben de oyle yaptım sadece 1 tane aldım. Kıs bebegı oldugu ıcın burun aspiratöru onemlı bende almadım daha
Evin soğuksa eğer uzun kol zıbın al ben şimdiden içine uzun kol zıbın giydiriyorum. Alacağın takımları eldivenli ve çoraplı alırsan çok rahat edersin. Eldiven de çorap da durmuyor çünkü hemen düşüyor. Birde zıbınların baştan geçmeyenleri yandan çıtçıtlı olanları var ben 40ımız çıkmaya yakın keşfettim kesinlikle onlar daha kullanışlı. Hele hele yenidoğan döneminde keşke bilseydim diye çok tühledim bide klasik olacak ama 0-3 ay gerçekten çok az giyiyor olsa bile tam oluyor 2 hafta sonra. Biraz daha bol giydirince daha rahat ediyor bebişler 3-6 ay almanı tavsiye ederim. Benim çok içimde kaldı azıcık giydi hemen küçük geldi örgü patik al evde dışarda hiç çıkarmıyoruz biz. Aklıma bunlar geldi