Yeni bir mobil operatör çıkmış netgsm

Netgsm adında yeni bir operstör çıkmıç. Teşefon numaraları 0510 22x xxxx şeklindeymiş. Tariflereine baktım pek uygun değil. Siz hangi operatör, paket kullanıyorsunuz? Aylık ne ödüyorsunuz?

1 Beğeni

Valla bizim evde anca Türk Telekom çekiyor diye kaç senedir onu kullanıyorum Armağan 20 GB tarifesini kullanıyorum 122 TL ödüyordum ama bir haftadır tarifem bitti eşimde uygun bir yer bulana kadar tarifesiz kullandığım için 270 TL ödeyecek valla tüm operatörler pahallı

Turcell benim ev interneti odugu icin 7gb 200 TL

Bende türk telekom değerli prime 40 tarifesini kullanıyorum. 40 gb internet her yöne 2000 dk primelılarla yani türk telekomlularla konuşma sınırsız 250 tl ödüyorum

1 Beğeni

Vodafone kullanıyorum 7 yıldır. Şu anki faturam 300 TL

Benim Türk Telekom 20 gb 1000dk 167,75 tl yeni fiyatlar çok daha fena babam 20 yıldır Vodafone müşterisi buna rağmen 25 gb 1000 dk 250 sms 420 lira bu internette yetmiyor arti 20 gb ek paket aliyoruz 220 lira aslında bu da yetmiyor devamlı çark kovalıyoruz bu ay faturası 900 lira civarında geldi :smiley::smiley:

1 Beğeni

Türk Telekom kullanıyorum esim gazi diye eşim kendi adina bana hat almıştı gazi diye indirim hakkı vardı faturalı da 15gb sınırsız avea 1000 dk her yöne 50 tl veriyordum gecen aya akadar şimdi 150 tl veriyorum internet bana gayet yetiyor evde zaten internet var

1 Beğeni

Yaklaşık 15 yildir falan turkcel kullanıyorum suan faturam 220 tl

15 yıldır Turkcell kullanıyorum ona rağmen 10gb internet, 250 SMS, 1000dk konuşma 340 lira. 3 gün önce güncellendi ve en düşük tarife bu​:woman_facepalming:t2:

O ne öyle kız ev taksiti mi ? :slight_smile:

Evin taksidi bile daha makbul geliyor :sweat_smile:

1 Beğeni

Bende 2002 yılından bu yana hep Turkcell kullanıyordum. Baktım artık olacak gibi değil, TürkTelekom geçtim. Evde internet olduğu için 10GB + 1.000 DK + 250 SMS 92 Tl ödüyorum şu an. Çokta memnunum. Bunun dışında Turkcell data hatlarımda var. İnan Türkcell’in çekmediği yerde Türktelekom daha iyi çekiyor :slight_smile:

:scream::scream::scream::scream: ayy aynı tarife ama farka bak rezalet. Evde de hunharca iyi internet. Şu an resmen moralim bozuldu ya. Ben de mi geçsem ne yapsam :thinking:

Bence hemen topukla :slight_smile: Gereksiz pahalı Türkcell son zamanlarda çekim anlamında iyice cıvıttı

Bugün çıkıcam zaten bir uğrayayım en iyisi. Teşekkür ederim canım adminciğim​:heart: vallahi sen dönyanın en gözel garısısın​:pinched_fingers:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sende öylesin canım. Ben Türktelekom’a geçeli 3 ay falan oldu. Fiyatlar hala aynı mı bilmiyorum. Gidince bir sor bakalım.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart: