Yemidoğan kaka yapamıyor

Hayır kendim elimle hissettim siz de bakın yani demek istediğim aynı olcak fiyr birşey yok ama bı sorun var doktorlar on gün diyor ama o kadar ikiniyorduko dediğiniz gibi uyku uyuyamyrdu çocuk ikinirken kasık kısmı şişti hemen gittik ultrosnlada bakıldı bı kaç gün içinde amlyt oldu he birde ıkınma sebebi hiç bir dekilde kimyon dışında bir baharat tuketmedim kahvede dahil buda çok etki ediyor

Çok sade sıfır baharatsiz ve bol su tuketin

Benimkinde oyle çok huysuzluk yok tahliller güzel çıktı umarım öyle bir şey olmaz Dr bekleyin dedi sadece

Bebeğin anne sütü alıyorsa 15 güne kadar kaka yapmayabilir. Kısmen emiyorsa da 1 haftaya kadar kaka yapmayabilir. Hemen lavman yapıp müdahale etmeyin derim. Bağırsakları bir düzen almadığı için gayet normal benim bebeğim 3.5 aylık hala bazen kaka yapamayabiliyor 2 gün falan şuan şuan sadece mama içtiği halde. Yenidoğan döneminde bizde karşılaşmıştık böyle bir şeyle. Biz damla olarak sab simplex kullanıyoruz memnunuz tavsiye ederim. Beslenmeden önce direkt ağzına damlatırsanız daha etkili olur. Ne yaparsanız yapın çok etkili olmayabiliyor açıkçası özellikle ilk 2 3 ay uyku problemi gaz problemi çok normal. Benim bebeğim gece 4.30 da bir kalkardı akşam 9 a kadar bir kaç kere 10 dk en fazla yarım saat uyurdu. Sonrasında düzene giriyor bebek büyüdükçe sadece atak dönemlerinde zorluk yaşarsınız. 2 aylık olduğunda rezene başlayabilirsiniz gün aşırı 2 çay kaşığı şeklinde o da sakinleştirir ve gaz sorununu çözer. Anason kullanmayın bağımlılık Yapar. Göbeği düştüyse sık sık ılık banyo ve sonrasında losyonla masajda yapabilirsiniz. Sağlıkla büyüsün inşallah :folded_hands:

Yaaa çok geçmiş olsunnn. Balla şu an 3-4 günde bir yapıyor ve sırtına kadar yapıyor yapmazsa hâlâ daha uyarı veriyorum ve göbeğinin yan tarafında bir şişlik var dediğinizi dikkate alıcam koektum şu an. Sizde tam olarak şişlik nasıl ve neredeydi nasıl anladınız

Hemen bu çocuk doktoruna götürün diyorum ya bu sıkıntı olmadığı sürece bebek kaka yapıyor ben bunun sıkıntısını çok çektim ilk iki haftamız çok güzeldi dediğim gibi sağ kasık kısmında bir şişlik tespit ettim bir de kız bebekti normalde erkek bebeklerde daha fazla olurmuş meğerse bağırsak bu kasık icersine girdiği için yapamiyormus yavrum amelyttan çıktığı an o kadar çok yaptı ki çok mutlu olmuştum beklmeeyin ultrasona soktuk öyle zaten netleşti bu kaç gün için de amlyt oldu