Yemekten sonra kusma

Merhaba ben kusma ile 3 haftalıkken öğrendim hamileligimi şuan 5+6 olduk kusmalar hala devam bunun üzerine tabi çok hastalık geçirdim ishal grip falan şuan sabahları değil ama yemekten sonra kusma oluyor bu gebelikten mi yoksa psikolojikmi anlamış değilim çünkü ilk gebeligimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım :bouquet::bouquet::bouquet::bouquet::green_heart::green_heart::green_heart:

Bende ilk gebeligimde kusmamistim 2inci gebeligim 12 haftalik olduk halaa kusuyorum mide bulanti hapi aldim tavsiye ederim

1 Beğeni

Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba

Yemek yendikten sonra hemen uzanmayın oturmayın yürüyüş yapın kendinizi yormadan küçük işler yapın o zaman bir sıkıntı olmaz

Gebelikte çok normal bende 16 haftaya kadar bulantı kusma yasadim doktorum ilaç yazmıştı beni çok rahatlatiyordu ama yan etki olarak çok uyku yapiyordu yemeklerde yağlı salçalı aşırı baharatli yemekler yemeyin daha hafif şeyler yeyin patates haşlama yoğurt tuzlu çubuk kraker veya çok hafif bir corba gibi deneyebilirsiniz Eğer mideniz bulanmiyor deyip ağır yemekler yerseniz sonucu dediginiz gibi tabiki kusma olur ister istemez ağır geliyor mideye hayırlı olsun gebeliginiz​:butterfly:

Ben 29 haftalığım hala kusuyorum 6. Haftadan beri gayet normal bu durum doktorunuza mutlaka bulanti ilaci yazdirin benimki oyle geciyordu en son bu aksam yemeginde kustum siz düşünün durumumu :woman_shrugging:

Hayırlı akşamlar ben de 18 haftalığım hala mide bulantım var devam ediyor arada çok sıkıştırınca kusma oluyor ama şuan da fazla kusmam yok