Yemekten sonra ağızda acı tat

Kızlar 21+3 olduk . Bir kaç haftadır böyle bir şeyler yiyorum farketmeksizin yedikten sonra böyle ağzımın içi zehir gibi oluyır 5 10 dk sonrasında. Yemek meyve veya çikolata falan farketmiyor. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba ?

Bende de aksine hic tat alamiyorum :smiley: tuz tatinı ozellikle ayırt edemiyorum

21 haftalığım aynı şeyleri yaşıyorum ne yedim beli deyil birde kaburga ağrım var beter günler bekliyor sanırım

20 haftalığım aynen öyle canımın çektiği şeyleri bile yiyince tadı çok kötü geliyor eskiden çok sevdiğim bir çikolata vardı eşim geçen gün ondan almış saman gibi asla tat gelmiyor hiç bir şeyden çok sinir bozucu ama demek ki hamileliktenmiş sizin sorunuzu görene kadar dikkat etmemiştim :joy:

Benimde oyle sanki pas yemiş gibiyim ilk gebeligimdede oyleydi ikinciye hamileyim yine basladi surekli dislerimi fircaliyorum ama sanki pasli bisy yemisim agzim kokuyo tad yok

21+1 olduk, evet benim de öyle tatlı,tuzlu ya da yemek yedikten sonra hatta su içtikten sonra bile böyle demir yalamışım gibi oluyor ağzımın içi :grinning::grinning: o yüzden sakız çiğniyorum

Benim eşim sağlıkçı kullandığım demir ilacindan kaynaklanıyor olabileceğini söylemişti bende 22 haftalık hamileyim

Ayy evet takviyeler :nauseated_face: onlarin tadi geliyor sanki insanin agzina :woozy_face:

Hepinize çok teşekkür ederim :heart: demek ki kullanılan ilaçlar falan veya hormonlar . Yanlız değilmişim @Busrahmet @izimm @Altununannesi @nesliaraz @Sude2 @Pınar21 @nesliaraz

Bende de ne yersem hemen sonrasında ağzımda ekşimsi bir tat oluyor ve çok rahatsız ediyor

Ben o tadı pek tarif edemiyorum ama folik asiti sırf cok kotü agzima tad gelip midemi yaktıgı icin icmeye daha fazla dayanamamistim

Sadece bendemi oluyor anlamadim folik asidinden verilen vitaminlere demir ilaclarina kadar midemi yakiyor agzima aci suyu geliyo reflu yapiyor 20 haftadir cekiyorum

Ben ilaç içtiğimde uzanmamaya dikkat ediyorum, sanki ilaç boğazımda bir yerlerde kalmış gibi hissediyorum. O yüzden ilaç üzerine bol su içip ya oturuyorum ya da ayakta biraz vakit geçiriyorum. Yoksa bazen benimde boğazımdan geri gelecekmiş gibi oluyor. Midenizi yaktığını ve rahatsız ettiğini doktorunuza söyleyin başka ilaca geçirebilir.

Pas tadı gibi mi canım