Yemek yiyemiyorum

16 haftalık hamileyim ama üç gündür doğru dürüst hiç bir şey yemedim canım hiç yemek yemek istemiyor acıkmıyorum da neden böyle oldu anlamıyorum çocuğa bişey mi oldu ya da böyle devam ederse bişey olur mu

1 Beğeni

Kendini zorlaman lazım ama :smiling_face_with_tear: sevdiğin yemekleri tercih et. Cacık bile olsa ye miden boş kalmasın

Ben de aynı durumdayim valla sırf bebek için zorla tiksine tiksine yiyorum bişey olmasın diye en kısa sürede geçer inşallah

İnşallah bebeğe bi zararı olmaz inşallah tez zamnda açılır iştahımız

Bende tam 16 haftalık hamileyim ayni konuyu bende açmıştım bir haftadır böyleyim tiksiniyorum herseyden :pensive:

Normalde canım hiç istemez kan ilacjnj içiyorum ictigim gun karnimda doymak bilmeyen bı his oluyor icmedegimde de midem ağrıyor hazımsızlık istahsizlik oluyor 29 +5 günlüğüm bide

Bende açım ama yemek kokusundan yiyemiyorum napmam gerek 12 haftalığız

Bir şekilde mideye bir şeyler yollamak gerekiyor. Bende çok yoğun mide bulantısı ve kusma evresi yaşadım. Mutfağa girmeyi geçtim mutfak kapısını bile açtıramıyordum ama yine de yemek gerekiyor. Çok hafif şeyler yiyin, bir tabak dolusu yemek yerine azar azar ama sık yiyin. Cacık yiyin, midenizi yakmayacak ekşitmeyecek meyveler tüketin, leblebi yiyin, kokusu rahatsız edicek şeyleri önünüze hiç koymayın. Korkmayın bebek illaki kilo alıyor ama yememek bizleri çok halsiz düşürüyor :cherry_blossom:

1 Beğeni

Orası öylede yemek istiyorum ama ağzıma alınca midem bulanıyor bide karnımın altında kasılmalar oluyor normalmi

Kasık ağrıları da normal karşılanıyor sebebi ise hem rahim hem bebek yavaş yavaş büyüyor ve bunları da biz hissediyoruz. Kanama olmadıkça sorun olmaz ama dayanamayacak bir ağrı sızı olursa ihmal etmeyin tabii

1 Beğeni

Teşekkür ederim böyle ayağa kalkarken oluyor sadece fazla sürmüyor

Benimde hamileliğin başından beri öyle, ayağa kalkınca kasıklarımdan aşağıya bi şey çekiyormuş gibi oluyor :hugs:

Genellikle sabahkarı oluyor

Idrar torbasına dikkat, oda varlığını çok hissettiriyor hele sabahsa :grinning:

Bide bişey sorcam 12 . Haftada cinsiyet belli olurmu

Belli olanda var belli olmayan da ben cinsiyetini öğrenmek için 16.hafta da gittim göstermedi 17. hafta da öğrendim.

Duyanlar ilk erkek dedi tabi bizim için sağlığı önemli ama

Sağlıklı olsunda önemli olan o :cherry_blossom:

1 Beğeni