Yemek sonrası baş dönmesi

31.haftamdayim ve son zamanlarda yemek yerken bir halsizlik çöküyor üstüme kolumu kaldıracak halim kalmıyor sanki bir de ara sıra yemek sonrası baş dönmesi yaşıyorum fena dönüyor başım şeker sınırda çıkmıştım diyet yapıyorum acaba bununla bir ilgisi var mıdır yoksa başka bir şey mi sebebi bilen aynı durumu yaşayan var mı?

1 Beğeni

Bende aynı şekilde o haftalarda yaşadım hata yemek yedikten sonra sırt ağrım da oluyodu basım dönüp göz kararması oluyodu tansiyonla ilgili olabilir ben demir ilacı takviyesi kulanmiyorum bıraktım çünkü içince canımdan can aliyo benim büyük ihtimalle ondan olabilir çünkü vitamin yetmiyor bebisler aliyo bize bisy kalmiyo vitaminli şeyler yemeye çalış uzan kendini çok yormamaya gayet göster

Demir ilacı ve vitamin kullanıyorum ilaç olarak sadece bir ara kansızlık problemi yaşamıştım o zaman doktor günde iki kere kullanmamı önermişti o yüzden onu düzenli kullanmam lazım beslenmeme özen gostermeye çalışıyorum şekerden dolayı diyet yaptığım için beslenmede bazı şeyleri kısıtlı kullanmam gerekiyor teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Canım şekerin yükseliyor olabilir mi? Öiçüm cihazın varsa yemekten önce ve ilk lokmadan 1 saat sonra tekrar ölçmeni öneririm.

Ölçüm cihazım yok maalesef şeker sınırda çıkmıştı şeker yüklemesi yaptırmıştım ama kahvaltıda veya akşam yemeginde şekerli şeyler tuketmiyorum hiç

Şekerli şeyler şekeri yükseltmiyor sadece. Beyaz ekmek mesela fırlatıyor şekeri, benim domates bile şekerimi yükseltiyor. Doktoruna belirtmelisin bu durumu o seni yönlendirir mutlaka​:cherry_blossom:

Beyaz ekmek tuketmiyorum diyetisyen yemem gereken veya yememem gereken şeyleri söyledi bana