Yemek için öneri

Merhaba iki gün önce spinal ile doğum yaptım kahve vs içiyorum doktor bir hafta boyunca sıvı ve yumuşak gıdalar ile beslenmemi söyledi şuan sütüm yok sağıyorum biraz sarı su geliyor sadece hem süt yapacak hem de kabız ve gaz yapmayacak ne ile beslenebilirim

O sarı süt işte bebek için çok faydalı olan kaşıkla da olsa vermeye çalış.Lohusalığın hayırlı olsun. Bulgur güzel süt yapıyor ama mesela beni şişirdiği için pek yiyemiyorum.Daha öncesinde sana gaz yapıp yapmadığına göre yemeyi içmeyi ayarla. Çorba, hoşaf tüket ve tabi ki bol su. Ispanak, semizotu iyi olur. Ben kahvaltıda yulaf ezmesi yiyorum içine hurma kuru kayısı doğruyorum bazen sen onu şimdilik ara öğün olarak yapabilirsin seviyorsan. Gaz içinde kimyon ve rezeneden faydalanabilirsin.

@Ozzlem dereotu tüketebilirsen oda süt yapiyor hoşaf arkadaşın dediği gibi oda bol su çorba tüket stres yapma 3 gün sonra fln gelmisti benimde

Sütün az geliyosa ebebek de malt içecegi var herkes cok sut yaptığını söylüyo ben daha denemedim ama indirimdeydi dogumdan sonra sutum az gelirse die şimdiden stok yapıyorum :grin:

Ben diğer dogumlarimda pekmez ve yumurta yedim süt çok güzel yapıyor hemde bizim burda yeni doğum yapanlara yaparlar

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim deneyeceğim hepsini :cherry_blossom::pray:t2::pray:t2::pray:t2:

Öncelikle lohusaligin hayırlı olsun canm. Sütün başta az gelebilir gayet normal bana dedikleri gibi etrafında sütün yok diyenler olursa aldırış etme. Bu tarifimi dene 1 haftaya hepsi düzelir ne kabızlık kalir nede gelmeyen süt derdi. Kuru dut ve kayısıyı kaynat az ılıklaşmasını bekle sonra blenderdan geçirip iç ben birazda orjnal bal aradada dut pekmezi eklemiştim.