Yediklerim bebeğimi kaç haftalıkken etkilemeye başlar

İlk gebeliğimde çok kilo almıştım Hem bünyem kilo almaya elverişli hemde bebeğim aç kalır düşüncesiyle psikolojikmen yiyordum.tekrar aynı durumu yaşamamak için nasıl bir yol izlemeliyim.simdi.dort beş haftalık hamileyim henüz çok yeni ve hep kafamda ya yine kilo alırsam sorusu.yani simdiden beslenmem değişmemesine rağmen iki kilo aldım.bile​:sob::sob:

2 Beğeni

Bence az ye ama sık ye bende öyle yapıyorum şuan 55 kilodayım 20 haftalık hamileyim ama bide bol bol meyve tüket

2 Beğeni

Meyve tüketmek sürekli yemek yeme ihtiyacını azaltıyor, :hugs:

Bol meyve ve kuru yemiş bol sebze ekmeksiz öğün yapıyırum bende olabildiğince benim bulantım çok oldupundan çnce kilo verdim şuan 21. Haftadayız anca verdiğim kiloları aldım xanım ama ilk gebeliğimxe de böyel yapmıştım bol meyve kuru yemiş sebze ağırlıklı ekmeksiz öğün yapmıştım onun dışında bol hareket önemli olabildiğince yürüyüş yapman güzel olur :smiling_face:

Az az sık sık yiyin

Önerilerinizi dikkate alacam.yoksa en az otuz kilo alırım.gercekten çok rahatsızım bu durumdan psikolojimi çok etkiliyor

Çok aşırı yemek yedigimden aşerdigimden değil.acliga dayanıklıyim ama hem vücut kilo almaya elverişli hemde bebek icin psikolojikmen de yiyince hızla kilo alıyorum.

Doktorlar ilk 3 ay değil son 3 ay kilo almaya daha uygun bakiyorlar ki ilk haftalar istahda çok olmuyor zaten . bebekde annenn depolardan beslniuormus yani ilk zamanlar kilo almak boşuna 12 kiloyu geçmemek lazım