Üçüncü bebeğime hamileyim. İkisi peşpeşe olduğundan hamilelik sürecinden bişey anlayamadım bide hep hastanelerde geçti. Normalde günde beş tane yiyebileceğim pastayı şuan hiç istemiyorum canım hep ekşi tuzlu şeyler istiyo çiğköfte pizza ekşi erik tatlı hiç bişey istemiyorum da yiyemiyorum da. Sizde ters tepen oldu mu hiç hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda bi pembe bi sarı bebek kıyafeti görmüştüm şuan içimden kız geçiyo hep.
Her gebelik kendine özgü oluyor genellikle. Geçen bir kullanıcı ilk iki gebeliğimde mide bulantısından mahvolmuştum, bu gebeliğimde 10. haftada olmama rağmen hiç bir belirtim yok diyordu. Bu yüzden gebelik süreçleri farklılık gösterebiliyor. İnşallah Ye ekşiyi, getir Ayşe’yi mevzusu doğru olur. Allah gönlünüze göre versin.
Benim üçüncüsü de mide bulantısı ile geçiyor ne yazık ki rabbim hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin hepimize
Tatlı ve Hakkı ilişkisi bende yalan oldu
canim benim 2 oglum var 3. hamileligim su anda ilk baslarda aşererken canim tursu ve ayva istedi hic tatlı yiyemiyordum ama ters tepki verdi ve oglum olucak gene
Ay du bakalım bizde hangisi olucak benim bir kızım bir oğlum var ama içimden yine kızmış gibi geliyo rabbim hayırlısını nasip etsin
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin içine doğuyo muydu peki benim kızım da var oğlum da ama içimden hep kız geçiyo Allahım hayırlısını nasip etsin
Sağlıkla gelsin 16. Haftadan sonra iştah artıyor. Siz kaç haftalıksınız? Benim canım çoğunlukla tatlı isterdi oğlum oldu
Ilk çocuğumda eşkide yedim ama tatlıya çok aş vermiştim erkek oldu 2. Ye gebeyim gine tatlı ve erkek
6 haftalık hamileyim 3 aylık evliyim çok heyecanlı geçiyor hala mide bulantısı kusma yok ama ekşi aşeriyorum biraz
Ben 6,5 haftalık ama çok iştahım arttı artı bide karnım falan çıktı ben sandım ikiz çünkü iki hamilelğimde de 6-7 aylıkken bile belli olmuyodu
Bende senin gibi mutlu mutlu ne güzel midem bulanmıyo diyodm ni başladı 3 gündür mahvetti beni ne güzel gidiyodm
Ben kızımda işkembe çorbası hamsiye şeftalye aşeriyodm şeftali kursağımda kalmıştı oğlum da da karpuz çok yedim şimdi de pizza çig köfte ekşi mayhoş şeyler istiyo canım bakalım hayırlısı
Gerçekten mi ben de 19 haftalık olduk ama hala belli değil cinsiyet ve sürekli tatlı istiyor canım ekşi yiyince migdem bulanıyor erkek olcak o zaman dediler doğru mu değil mi bilmiyorum
İki gebeliğimde de hep tatlı şeyleri çok yedim, ekşi şeyler pek yiyemedim. 2 kızım oldu
Her gebelik kendine özgüdür
İyi akşamlar canım aramıza hoşgeldin @Meryem gebeliğin hayırlı olsun valla ben iki oğlumda full ekşi yedim dedigim gibi ikisi oglan oldu bunda karışık ama yoğunlukla tuzlu tatli aş erdim bu da erkek yani batıl inanç o yüzden inanmıyorum
amin cumlemizin ins bu hamilelikte hep icime kız doguyodu kız olcak diyodum ama olmadi nasip degilmis herseyin hayırlısını verirmis Allah bizim icinde hayirlisi buymus ama tabi bide kızım olsun isterdim
bende aksine tatlı yiyemiyordum 20.haftada ögrendik erkek dediler gostermemisti kendini kızdır kesin dedi herkes kız kolay kolay gostermez kendini saklar dediler ama erkekmis şu anda 3. oğlum olcak Allah nasip ederse 22+4 gunluk gebeyim ve hala tatli yiyemiyorum
Hayırlısı olsun tabii ki ama bence kız olsun