Yaz Tatili Planlarınız Neler? 🏄

Malum yaz geliyor hanımlar :cherry_blossom:

Yaz tatili planınız var mı ? Tatil planı yapmak isteyenlere de fikir olur böylece :star_struck:

Summer Time GIF by Merge Mansion

1 Beğeni

Valla deniz kenarı bir yerde yaşıyorum 15 güne bebeği kucağıma alıp 40 ı çıkarırsam bebeği denizde büyütmeyi düşünüyorum :blush:🩵

4 Beğeni

Yaz tatili planım ev :joy: kocam hiç bir yere götürmüyor sagolsun izin alamadıgı için işten :smiley:

1 Beğeni

Yaaa süper, siz de benim gibi deniz bölgesindesiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yaaa üzüldüm :pleading_face: Neden izin alamıyor eşiniz, mesleği ne ?

Fabrikada çalışıyor canım izinde vermiyorlar malesef

Planım ev sagolsun kocam hiç bir yere götürmüyor :joy:

1 Beğeni

Pilanım eşim iznını erkenden kullanıcak yanı mayısta dogum sürecinde ve lohusa sürecinde yanımda olucak bu durumda tatil pijamalarla evde geçicek :sweat_smile::sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts::rose:

Kısmet :blush:

Lohusalıkta yanınızda olması en güzel tatil olur size :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bu sene malesef yok plan temmuz sonu zaten doğum evde bebiş buyutcez :joy:

2 Beğeni

Bebiş doğurmak ve büyütmek :joy::cherry_blossom:

2 Beğeni

Bende nasipse doğurmayı planlıyorum​:joy:

1 Beğeni

Evde klimayı açıp serin odadan çıkmamak temmuz sonunda doğum olacak hayırlısıyla evde bebiş büyütürüz artık seneye inşallah :palms_up_together: :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Ben ağustos ta doğum yapıcağım için biz haziran ayının başında tatil planladık, eğer bir sıkıntı olmazsa gidicez inşallah, çünkü kırkım çıkınca okula başlıyacak kızım birdaha Bi yere gidemeyiz

1 Beğeni

Evet zaten bnde öyle bir şey istiyordum​:smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 Beğeni

Yaz tatili planım, doğum yapıp çocuğu büyütmek evde, :grin:

2 Beğeni

Doğumum temmuz başında olucak nasipse.Kim istemez tatil yapmak ama 2 çocukla nereye nasıl gidicen?:roll_eyes::pensive:

1 Beğeni

Evet canım bu konuda şanslıyız sanırım :blush: Yazın aşırı sıcaklarda evde durmak daha büyük sıkıntı alev alev heryer en iyisi deniz kenarı :heart_hands:

1 Beğeni