Malum yaz geliyor hanımlar
Yaz tatili planınız var mı ? Tatil planı yapmak isteyenlere de fikir olur böylece
Malum yaz geliyor hanımlar
Yaz tatili planınız var mı ? Tatil planı yapmak isteyenlere de fikir olur böylece
Valla deniz kenarı bir yerde yaşıyorum 15 güne bebeği kucağıma alıp 40 ı çıkarırsam bebeği denizde büyütmeyi düşünüyorum 🩵
Yaz tatili planım ev kocam hiç bir yere götürmüyor sagolsun izin alamadıgı için işten
Yaaa süper, siz de benim gibi deniz bölgesindesiniz
Yaaa üzüldüm Neden izin alamıyor eşiniz, mesleği ne ?
Fabrikada çalışıyor canım izinde vermiyorlar malesef
Planım ev sagolsun kocam hiç bir yere götürmüyor
Pilanım eşim iznını erkenden kullanıcak yanı mayısta dogum sürecinde ve lohusa sürecinde yanımda olucak bu durumda tatil pijamalarla evde geçicek
Kısmet
Lohusalıkta yanınızda olması en güzel tatil olur size
Bu sene malesef yok plan temmuz sonu zaten doğum evde bebiş buyutcez
Bebiş doğurmak ve büyütmek
Bende nasipse doğurmayı planlıyorum
Evde klimayı açıp serin odadan çıkmamak temmuz sonunda doğum olacak hayırlısıyla evde bebiş büyütürüz artık seneye inşallah
Ben ağustos ta doğum yapıcağım için biz haziran ayının başında tatil planladık, eğer bir sıkıntı olmazsa gidicez inşallah, çünkü kırkım çıkınca okula başlıyacak kızım birdaha Bi yere gidemeyiz
Evet zaten bnde öyle bir şey istiyordum
Yaz tatili planım, doğum yapıp çocuğu büyütmek evde,
Doğumum temmuz başında olucak nasipse.Kim istemez tatil yapmak ama 2 çocukla nereye nasıl gidicen?
Evet canım bu konuda şanslıyız sanırım
Yazın aşırı sıcaklarda evde durmak daha büyük sıkıntı alev alev heryer en iyisi deniz kenarı