Yavaş kalp atışı

Arkadaşlar merhaba bugün doktor kontrolüm vardı sat göre 7+3 olması lazımdı fakat 6+4 günlük göründü ultrasonla ve vajinal göründü karından görünmedi 7 mm boyutundaymış bir de kalp atışını beğenmedim dedi bi yavaş yavaş atarken birden hızlanıp tekrar yavaş oluyormuş aspirin verdi ve bi hafta sonra tekrar çağırdı :cry: bu durumu yaşayanlar yazabilir misiniz lütfen yardıma ihtiyacım var korkuyorum

Geç döllenme olabilir bazıları 8.haftada daha net duyuyorlar hemen evham yapmayın stres yapmayın allahın izniyle herşey yolunda ilerler rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin aspirin kan sulandırıcı pıhtılaşma olmaması açısından verilmiştir daha önce düşük vs oldumu

Çok teşekkürler yapmamaya çalışıyorum ama çok zor :cry: yok ilk gebeliğim bütün kan testlerimde güzeldi

Kalp atışı yavaş olması nedeniyle kanda pıhtılaşma olmaması açısından verilmiş aspirin sizden istenilen tahlillerdr aptt ptt gibi tahliller varsa bakabilirsiniz benimde ilk 6 haftada kalp atışı çok çok azdı renkli dobbler mi diyolar ne detaylı ultrasondaki cihaza sokmak istediler 2 gün sonra ordan bakalım dediler bende yapmadım 1 hafta sonra gittim herşey normaldi siz stres yapmayın iyi düşünün iyiyi çağırın allah gönlünüze göre hayırlı olanı nasip eyler zaten :heart: