Özel hastanede doğum yapıcam. Doğum paketinde 1 gece ücretsiz konaklama diyorlar. 48 saat sancı çekersem o zaman ek ücret mi alırlar
Hastanede kaldığın süre zarfında sürekli ücretlendirme yapılıyor maalesef özel hastanelerde. İlk doğumum özel hastanedeydi benim de. Refakatçi olarak annem ve eşim kalmıştı yanımda doğumdan çıkınca . İkisi için de ayrı ayrı refakatçi ücreti yazılmıştı hatta ![]()
Ilk defa duyuyorum bunu
ben de ozelde dogum yapicam ama hic sorgulamadim
Hay allahım yaa![]()
ikiz gebeliklerde iki muayene ücreti aldıklarını öğrendiğimden beri özel hastanedeki hiçbir şeye şaşırmam artık![]()
@duygugillerdenbiri Aaa bak ben de bunu şimdi öğrendim ![]()
Yok artik daha nelerrr
Çok tuhaf geldi bana bu durum, o yüzden şaşırmıyorum ekstra günlere ücret alınmasına
Hastaneye sormakta yarar var, belki insaflı bir hastanedir![]()
Şimdiki doğumu da özelde yapacaktım yine ama erken doğum riskimden dolayı fakülte hastanesinde 1 hafta kadar yatınca burdaki doktorların yaklaşımı çok hoşumuza gittiği için özel hastanede yapmaktan vazgeçtim. Fakültede yapacağım şimdilik ben de bir aksilik olmazsa inşallah ![]()
Hastaneden ziyade doktor o kadar önemli ki, iyi ki iyi bir doktora denk gelmişsin orada![]()
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana. İyi bir doktor olsun da gerisi önemli değil. Bir de hijyen tabi ki ![]()