Özel hastanede doğum yapıcam. Doğum paketinde 1 gece ücretsiz konaklama diyorlar. 48 saat sancı çekersem o zaman ek ücret mi alırlar
Hastanede kaldığın süre zarfında sürekli ücretlendirme yapılıyor maalesef özel hastanelerde. İlk doğumum özel hastanedeydi benim de. Refakatçi olarak annem ve eşim kalmıştı yanımda doğumdan çıkınca . İkisi için de ayrı ayrı refakatçi ücreti yazılmıştı hatta
Ilk defa duyuyorum bunu ben de ozelde dogum yapicam ama hic sorgulamadim
Hay allahım yaa ikiz gebeliklerde iki muayene ücreti aldıklarını öğrendiğimden beri özel hastanedeki hiçbir şeye şaşırmam artık
@duygugillerdenbiri Aaa bak ben de bunu şimdi öğrendim
Yok artik daha nelerrr
Çok tuhaf geldi bana bu durum, o yüzden şaşırmıyorum ekstra günlere ücret alınmasına Hastaneye sormakta yarar var, belki insaflı bir hastanedir
Şimdiki doğumu da özelde yapacaktım yine ama erken doğum riskimden dolayı fakülte hastanesinde 1 hafta kadar yatınca burdaki doktorların yaklaşımı çok hoşumuza gittiği için özel hastanede yapmaktan vazgeçtim. Fakültede yapacağım şimdilik ben de bir aksilik olmazsa inşallah
Hastaneden ziyade doktor o kadar önemli ki, iyi ki iyi bir doktora denk gelmişsin orada
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana. İyi bir doktor olsun da gerisi önemli değil. Bir de hijyen tabi ki