Yatış uzaması durumunda ücretlendirme

Özel hastanede doğum yapıcam. Doğum paketinde 1 gece ücretsiz konaklama diyorlar. 48 saat sancı çekersem o zaman ek ücret mi alırlar

1 Beğeni

Hastanede kaldığın süre zarfında sürekli ücretlendirme yapılıyor maalesef özel hastanelerde. İlk doğumum özel hastanedeydi benim de. Refakatçi olarak annem ve eşim kalmıştı yanımda doğumdan çıkınca . İkisi için de ayrı ayrı refakatçi ücreti yazılmıştı hatta :roll_eyes:

1 Beğeni

Ilk defa duyuyorum bunu :thinking: ben de ozelde dogum yapicam ama hic sorgulamadim

2 Beğeni

Hay allahım yaa​:unamused::unamused: ikiz gebeliklerde iki muayene ücreti aldıklarını öğrendiğimden beri özel hastanedeki hiçbir şeye şaşırmam artık​:unamused:

3 Beğeni

@duygugillerdenbiri Aaa bak ben de bunu şimdi öğrendim :roll_eyes:

1 Beğeni

Yok artik daha nelerrr

1 Beğeni

Çok tuhaf geldi bana bu durum, o yüzden şaşırmıyorum ekstra günlere ücret alınmasına​:woman_facepalming: Hastaneye sormakta yarar var, belki insaflı bir hastanedir​:joy:

2 Beğeni

Şimdiki doğumu da özelde yapacaktım yine ama erken doğum riskimden dolayı fakülte hastanesinde 1 hafta kadar yatınca burdaki doktorların yaklaşımı çok hoşumuza gittiği için özel hastanede yapmaktan vazgeçtim. Fakültede yapacağım şimdilik ben de bir aksilik olmazsa inşallah :pray:

2 Beğeni

Hastaneden ziyade doktor o kadar önemli ki, iyi ki iyi bir doktora denk gelmişsin orada​:pray:

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana. İyi bir doktor olsun da gerisi önemli değil. Bir de hijyen tabi ki :blush:

1 Beğeni