Ayaklarim benim yatmami mi bekliyor anlamiyom .tv izlerken uzaniyorum sıkıntı yok gece yatmaya gidiyom ayaklar yaniyor gidiyom yikiyom tekrar ayni normalde ben usuyen biriyim . Ayaklarim da cok usurdu . Hamilelikten kaynaklandigi biliyorum ama bir cozumu var mi onu bilmiyom .
Gece saat 2 şuan ben ayaklarım yüzünden uyuyamıyorum nasılda yanıyorlar yıkasamda fayda etmiyor sağa dön yok sola dön yok uyku haram oldu 28 haftalığım bende cidden merak ediyorum bundan sonra her gece böyle mi gececek. Allahım sen yardım et bizlere ![]()
Kolestrol veya şeker olabilir
Kolestrol veya şeker olabilir canım
Alakasi yok hamilelikten hormonlardan benimde ayni
Benim de aynı şekilde ben soğuk suya tutuyorum ya da pet şişeye su doldurun buzluğa koyuyorum onu ayaklarımın altına koyduğum zamanda iyi geliyor deneyebilirsiniz
Bende bazen oxle yapiyorum.
Eminim ki yalnız degilsin . Ben 17 haftaliktan beri boyleyim . Suan 21 olduk ve hala ayni yaniyor ayaklarim.
Bende de oluyor bende bitkisel krem sürüyorum iyi geliyor ![]()
Alakası yok diye bir şey yok biz de hamileyiz başıma geldi o dönem kolesterolüm yüksekmiş mesela bilmeden bir şey konuşmuyorum yani
32 +0 bende aynıyım bu gece yatmadan bı çorap ıslattım soğuk suyla giyip yattım sabaha doğru yine yanıyordu tekrar aynısı yaptım uyudum yoksa mümkün değil yatamam
Buz jeli koyuyorum ayaklarımın altına. Bazende kovaya buzlu su yapıp ayaklarımı içinde uzunca süre bekletiyorum
33+5 haftalık olduk 15 haftalıkta başladı 20 haftalarda biraz geçti şimdi yine başladı sprey kutuya su koydum ayağım yanınca sıkıyorum ancak öyle uyuyorum yoksa berbat sanki bin tane karınca dolaşıyor