Yaşasın bende Lohusa'yım 😍

Selamlar kızlar yarın doğum yapalı 3 hafta olacak ve ben hikayemi yeni paylaşabiliyorumm Annelik ne zormuş âma dünyanın en güzel duygusuymuş gerçekten :face_holding_back_tears: Beni bilen biliyor zor bir hamilelik geçirdim hamileliğimde açık ameliyat oldum sürekli yattım vs o yüzden doğumdan da çekiniyordum açıkçası. Hamileliğimde ameliyat olduğum için mecbur sezeryan dedi doktorum ve 24 ocak için gün belirledik benim nişanım tam 1 hafta önce geldi ama çok şükür sezaryen gününü bekledi oğlum. Sabah 8 de doğum başlayacaktı 6.30 gibi hastaneye giriş yaptık odamızı süsledik fotoğrafçımız geldi oğlumla son kez tek bedende oluşumuzu çekti çok heyecanlı ve rüya gibiydi 7.45 te ameliyathaneye alındım spinal anestezi uygulandı saat 8.24 te bebeğim dünyaya geldi 38+6.hafta da doğumum gerçekleşti solunum sıkıntımız ve sarılığımız vardı hemen kavuşamadık ama çok şükür onuda atlattık ve herşey beklediğimden daha kolaydı sezeryan sonrası ayaklarımı hisseder hissetmez hemen korsemi taktım yürümeye başladım acı çektim ama sonrası için kolaylık olacağını biliyordum ne kadar hareketli olursanız o kadar süreç kolaylaşıyor 3. Gün baya kendimi toparlamıştım annem yardıma gelmişti ilk bir hafta gerçekten yardıma ihtiyacı oluyormuş insanın ama sonrasında bir kuvvet geliyor herşeyi kendi kendinize yapmaya başlıyosunuz, bebeğim ilk etapta sütüm gelmediği için mama ile beslendi ama çok şükür 2-3 gün sürmeden sütüm geldi damla ve vitamin kullandım bunun için ayrıca. Sonrasında bebişim kaliteli sanıp aldığım bezden pişik oldu baya onunla uğraştık çok şükür odsa topladı ve ben şunu anladım ki sürekli birşeyler çıkacak ve çaresi bulunacak önemli olan bebeğimiz için dimdik ayakta durabilmek Yine anladım ki bizim için yeni bir hayat yeni bir maraton başladı şükürler olsun kavuşturana dualarımda hep sizler varsınız kızlar sağsalim kucağımıza alalım evlatlarımız sağlıkla büyütelim hep :heart_eyes::heart_eyes: Eşim bile artık kız kardeşlerin seni bekler foruma gir de bişe yaz onlara diyor o bile farkında Mucize Anne’nin gücünün​:heart: buradan aldığım güç ve destekle tüm korkularımı aklımdaki soru işaretlerini yendim hamilelik sürecimi bitirdim ve çok şükür doğumumu yaptım yaşasın tecrübeleri kız kardeşler iyi ki varsınız sizleri seviyorum :heart::cherry_blossom:

27 Beğeni

Ayy okurken duygulandimm :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:Rabbim göz aydınlığı evlat eylesin gözünüz aydın olsunn :smiling_face_with_three_hearts::blue_heart: Darısı başımıza inşeAllah :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim analı babalı büyütsün :two_hearts:

2 Beğeni

Ayy Seb okudukça rahatladım genelde olumsuzluklar konu oluyor ama sen olumsuzlukların bile geçici olabileceğini yazarak kendini de bizi de rahatlattın sağ ol var ol. Lohusalığın güzel geçsin, bebişin sağlıcakla büyüsün. Güzel günler görün beraberce. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rabbim her ikinize de hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin bizlere de kolaylıkla doğurmak nasip olsun inşaAllah. İlk hamileliğim olduğu için korkularım oluyor ara ara ama sizin bu yazdığınız güzel motiveli hikayelerinizi okudukça rahatladığımı hissediyorum kesinlikle mucize bebek karşılaştığım en güzel uygulamalardan biri güzel olmasının en büyük sebepleri de sizler gibi içi rahatlatan yardımcı insanlar olması bence :heart:

1 Beğeni

Okurken içim eridi lohusalığın hayırlı olsun bebeğinin sağlıklı güzel ömrü olsun :smiling_face_with_three_hearts::gift_heart::bouquet:

2 Beğeni

O kadar duygu dolu bir yazı olmuş ki, gözyaşım pıt :smiling_face_with_tear:

Sen kendi gücünü kendin kanıtladın. Şimdi gücün bebeğinle beraber büyüyor. İyi ki bizimleydin, hep de bizimle ol. Seni seviyoruz lohusa :cherry_blossom:

Bebeğinle beraber musmutlu yıllar diliyorum sana :purple_heart:

1 Beğeni

Okurken gözlerim doldu​:face_holding_back_tears: Kavuşmanın darısı bizlere İnşallah.:cherry_blossom:🩷

2 Beğeni

Bu harika bir hikaye :smiling_face_with_three_hearts: Umarım bundan sonra anne olarak devam edeceğin hayatında minik kuzunun güzel günlerine şahit olursun :pray:t2:

2 Beğeni

Hayırlı olsun canım ,sağ salim kovuşmuşsunuz çok şükür :palms_up_together:

Bebişten fırsat buldukça buraya gir,özletme kendini :heart:bebişıde öp :blush:

2 Beğeni

@SEB okurken hormonlar devre dışı :sob: ay sanki ilk defa anne olacakmış gibi hissettim okurken heycan basti ay canim benim çok şükür elhamdülillah aldın kucağına minik prensi darısı bizlerin başına :heart::two_hearts:

2 Beğeni

@SEB Ne kadar güzel yazmışsınız ellerinize, yüreğinize sağlık :hugs: Ben yeni katılmış olmama ve pek yorum yapmamama rağmen dayanamadım bu mesajin tatlılığını söyleme geregi hissettim​:blush: Doğumunuz hayirli olsun, Rabbim sağlıcakla, huzurla büyütmeyi nasip eylesin bebisinizi insaALLAH :palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Nekadar güzel bir anlatım olmuş. Sağlıkla bebeğini büyüt güzel anne​:white_heart: darısı biz bekleyenlerin ve isteyen herkesin olsun inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Çok güzel seyler yazmışsınız yazdiklarinizdan benim gibi henuz dogum yapmayanlar güç almıştır eminim.İnsan zaman yaklaştıkça korkuyor ama sizin gibi cesaretli anneler sayesinde gücümüze güç katiyoruz .Gözünüz aydin olsun .Darısı bizlerin başına .:two_hearts:

1 Beğeni

Rabbim yavrunuzu size bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah canım :palms_up_together::nazar_amulet::heart:

1 Beğeni