Yaşadığım can sıkıcı hadise

Selamunaleykum hanımlar Rabbim herkese hamileligini mubarek eylesin.Doguranlara hayirli eylesin dogumu yakın olanlara kolay dogum nasip eylesin. Bugun yasadigim can sıkıcı bir olayı sizlere anlatmayi murad ettim.Devlet hastanesine gidiyorum orada bir doktordan az cok memnun kaldim diye ona devam etmeye karar verdim.Genital bolgemde cikan siğil(ona gore et beni imis)den dolayi bir anda kanser tarama testi yapmaya karar verdi.Bu arada 39.haftamdayim bugun çatı muayenesi olacaktim.Neyse smear alacakken bana tavrı şöyle oldu "Bağırma bunu almamiz lazım acir mi dedim acisa da alicaz filan boyle basta bi korkuyu saldi zaten vajinal muayenelere hassas bir insanim ruh halimi de basta bozunca kadin smear testi veremedim.Smear veremeyince haliyle cati muayenesi de yapamadi.Sonra bu bana bi garezlendi,tavırlar degisti.Nst cektir gel dedi.Nst de cocuk sakin cikti ama geceden beri hareket edkhor hic bir sıkıntı yok yani.Genel de nst de sakin cikiyor,yuksek ihtimaldir ki benim stresim yansıyor çocuğuma. Nst kötü acile git dedi ve bana sezeryana gün yaziyordu bana sormadan bir anda aldi kalemi eline gun yazıyor. Ameliyata gun mu yazıyorsunuz dedim(hala kibarligimi koruyorum her seye ragmen)ha hayy dedi cati muayenesi yapmadan ne bekliyordun dedi.Bende istemedigimi belirttim ve ciktim ordan acile filan da gitmedim terk ettim hastaneyi.DOKTORLARIN PSIKOLOJI EGITIMI ALMASI GEREKTIGINI DÜŞÜNÜYORUM.

7 Beğeni

Bence doktorların iletişim dersi de alması lazım. Hastaya kurulup trip atmak nedir ya. Akademik olarak ne kadar iyi olursa olsunlar, insanla iletişim kurma noktasında kendilerine çeki düzen vermedikçe iyi bir hekim olamazlar bence.

3 Beğeni

Bazı doktorlar gerçekten tuaf bugün benim muayne olduğum doktorda her gittiigmde aynısı ama bu sefer abartt hani şu karnımiza sıktılar jelin kabini ikidir sıkınca firlatiyo yanıma koluma geldi bayada ağır büyük du kolum acıdı geçen gittifimdede aynısını yaptı karnıma doğru yuvarlandı

1 Beğeni

Bu doktorlar ne yaşıyor allah askina neden insanlara it gibi davraniyolar sonra bunlari dövunce siddet var doktorlara deniliyor yemin ederim ki bunlar fazlasıyla hakediyor bir insan bir hamile kadina veyada herhangi bir hastaya bu kadar kotu davranmamali şikayet et pesini birakma

5 Beğeni

Başka doktora gitmelisin

1 Beğeni

Benimde başıma geçen hafta bir olay geldi çok sinir bozucular haddini aşıyorlar bazen gerçekten insan yaşayınca daha net anlıyor soylediklerinizi

1 Beğeni

Gercekten bu derece de olmamalı karsindaki insan ustelik ben hala üslubumu bozmamisim ama ne mumkun onlarda insanlik.Iyi bir doktora denk gelemiyorum bir türlü, son haftalarim ve ben doktor degisecem bu doktor insan da psikoloji filan birakmaz .

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm, malesef devlete giden insanların %95 i bu tarz bir olaya ya maruz kalmıştır ya da tanık olmuştur.

2 Beğeni

Benimde 27+4 haftalık oldum ama hala sabit bir doktorum yok maalesef Hiçbiri saygılı değil üstelik hamile insana bu şekilde yaklaşılmamasi gerektiğinin bilgisine en çok sahip oldukları halde bu şekilde davraniliyor

2 Beğeni

Allah hepimizi merhametli , insanlik olan doktorlarla karsilastirsin.Nadirdirler elbet ama illa ki vardirlar diye umit ediyorum.Umitsiz olmak istemiyorum,karanlığın icinde illa ki bir mum yakan vardır.

3 Beğeni

Ben bıraktım artık gitmeyeceğim o doktora

1 Beğeni

Amin inşallah

Sikayet de et ama

2 Beğeni

Tabiki edicemm

Maalesef sonuçlanmıyor şikayet. Özelde böyle bir tecrübe yaşadım ben de. Cimere şikayet ettim, sayfalarca yazdım, fotoğraf ekledim ama ses kaydı ve video olmadığı için hiçbir şey yapmıyorlar

1 Beğeni

Bilmiyorum hiç öyle bişey yapmadım ama Allah görüyor ona bıraktım bidaha gitmeyecem

1 Beğeni

Aynen hiç bişey yapmazlar

1 Beğeni

Bnmde ciban cikiyordu hamile olmadan once gecen gun yine cikmisti ama kendi kendine patladi iyilesti…aslinda ayni uslub karsilik vericeksin ki anlasin alttan alinca haddini asiyorlar ama iste isimizi halledip gidelim munakasaya girmeyelim diye sessiz kaliyoruz

1 Beğeni

Onlarin seviyesine inmemek en guzeli.Herkes kendine yakisani yapar.

Oyle mi ya dogrudur.Ulke de adalet sistemi zayif