Yaş pasta yiyememek

Hanımlar pastayı çok severim eminim sizdende seven vardır. Geçen baby shower yaptık özel yapım pasta yaptırdım yedik bişey olmadı gece saatlerinde baya bi kustum belki hamurundan yaza krem şantiden dedim hazır sonuçta… Daha dün evde pasta yaptım yine aynısı oldu yedikten sonra kustum ki bu sefer krem şanti de kullanmadım sade pasta yaptım anlamadım niye böyle oluyor benimle aynı durumu yaşayan oldumu olduysa ne yaptdnz dünde beri boğzaım ağrıyor ve yutkunamıyorum. :unamused:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım. Yutkunamama sorunu bademcik ihtihabından olabilir. Ateşte eşlik ederse doktora gitmeni tavsiye ederim. Pasta konusunda bir fikir yürütemedim :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler admincim

1 Beğeni

Ben 6ıncı haftadan beri çok istifra ediyorum ama akşama doğru bitiyordu, krem şantili bisküvili dondurma yapılıyor ya ondan yapmıştı annem akşam yememe rağmen kusmuştum. Kusmalarım başladığından beri şekerli şeyler tatlı şeyler yersem kusuyorum maalesef. Normalde her gün mutlaka bir gofret çikolata bir şey yerdim artık yiyemiyorum, en son tuzlu ekşili şeyleri 10 yıl önce yemişimdir sevmezdim şimdi ekşi yediğimde çok iyi hissediyorum.

1 Beğeni

Kızımız olacak belli yani boşuna deniyorlar ye ekşyi doğur ayşeyi ay bende 5 aylığım kusmam bitmişti 3 ay önce yine başladı bende tatlı yiyemiyorum ama çokta seviyorum

1 Beğeni

Benim daha 10 haftalık doktora da gitmedim cinsiyeti de belli değil ama ekşi yediğim için bende kız diye düşünüyorum. Kusmalarım çok kötü gerçekten aşırı zorlanıyorum o yüzden her yediğime dikkat ediyorum tatlıdan korkmaya başladım resmen, canımda pek istemiyor eskisi gibi.

1 Beğeni

Evet kız olabilir aslında kusma kötü ya cidden hamilelik evresinde en kötü şey kusma

1 Beğeni

Ben hayatım boyunca kusarken çok zorlanırdım şimdi de aşırı zorlanıyorum karnım kasılıyor çok ağrıyor, her kusmada boğazım parçalanıyor sanıyorum, gün boyu çok ağrıyor boğazım tahriş oluyor. Senin boğazında belki kusarken zorlandıysan o yüzden ağrıyor olabilir

1 Beğeni

Ayy bende öyle kusmayıda hiç sevmem kulaklarım boğazım mahvoldu bide değişik bi durum sizede geçmiş olsun

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun :cherry_blossom::star2:

1 Beğeni

Teşekkür ederim doğuma kadar ıdare edecez artık​:heart_eyes::pray:

1 Beğeni

Mide rahatsızlığıniz basliyo olabilir bende gastrit ve Reflü var dediğiniz gibi ne zman tatlı yada tuzlu olsun yesem aynı etkiyi yaşıyorum pasta kurabiye poğça yiyemiyorum yada oncesinde mide koruyucu içip öyle tuketiyodum hamilelikten dolayı onuda kullanamiyorum artk

1 Beğeni

Benimde kusmalarım biraz azalmıştı 1 mayısta eşimin doğum günü için kendim evde pasta yaptım yedikten bir süre sonra kustum diğer gün de bir iki çatal attım yine kustum ekstra kusmalar da arttı günde 1 e düşmüştü 3 e çıktı tekrar

1 Beğeni

Bende o yok işte çok rahattm hamilelik öncesi pasta hastsaym ama yiyememek çok zor her yedimde kusacama haram ettm kendime :unamused:

Demekki pastada tetikleyen bişey var yoksa neden kusalım ki çikolatada tatlı onda kusmuyorum bal pekmezde ama pasta farklı bi olay