Yarın seker yuklemesı ve detaylı ulturosana gırıcem

24 haftalık olmusum bebegım onden gıdıyor yarın detaylı ulturosana gırıcem ve sekek yuklemesıne gırıcem nasıl olucak anlatırmısınız bana :pray: @Serapanne

Detayli ulturason 35 40 dakika arasi sürer bütünlüğüne bakilir organlar dahil seker yuklemeside aç karnina bir bardak surup şeklimde verilir ve diyabet şekerine bakilir gebelik şekerinin olup olmadiğina bakilir canim

Gebelık sekerı cıkarsa nolyor abla bende bugune kadar hıc seker cıkmadı

Bu bir tarama testidir var olduğu anlamina gelmez sonuc negatifte olabilir ama eger pozitif çikarsa diyet onerilir ve gerkeli beslenme onerisi ilaçlar verilir

2 Beğeni

Ben de 28 şubata ayrıntılı ultrason randevusu bulabildim . Ama o zamana kadar 24 hafta oluyorum . Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor sıkıntı olur mu acaba?

Benım bıldıgım 22 haftadan sonra yapılıyor ben gun almadım ama benım doktorum yarın gel ben arıycam senı almalarını soylıycem dedı bende tamam dedım

@Burcu2 hicbir problem olmaz ne kadar haftasi ilerlerse o kadar sağlıklı sonuç elde edilir

1 Beğeni

Detayli ultrasonu istanbul avrupa bolgesinde yapan hastane varmi ben silivride oturuyorum burda bi dönem vardi sonra kaldırmışlar