Yarın doğuracak olan varmı

Biz 40+3 oluyoruz yarın hala bebiş gelmedi rutin kontrolümüz var sabah doğurmak istediğim için bugün çok fazla hurma yedim yaklaşık 1 saat kadar yürüyüş yaptım ananas suları içtim şimdi belim çok ağrıyor arada sancı da vuruyor ama yorulduğum için mi yoksa doğum başlangıcı mı anlamadım varmı bilen yada doğum olsun diye nasıl ilerlemeliyim sabaha karşı bugn doğurmak istiyorum artık

6 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Perihan1

Umarım bebeğin seni yormadan gelir :blush:

Kegel egzersizleri yapabilirsin, pilates yapabilirsin

1 Beğeni

Rabbim tek sancida kurtarir insallah sag salim kucagina almayi nasip eder insallah

2 Beğeni

Amin Allah razı olsunn nerede var ise bir avazda. Kurtulsun insallh :heart:

İnşaAllah yarın Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sancılarınızın gelmesi için her şeyi yapmışsınız bence işe yaramıştır zamanı da gelmiş zaten çok heyecanlı bir süreç :heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim neredeyse evet hatta yürüyüş sırasında bazı haraketler yaptım eve geldikten sonra da 5.6 dk kadar egzersiz yaptım diyebilirim sonra biraz sanci olunca dayanamayıp uzandım şuanda bebekde hala kıpır kıpır oynadigi zamanlar ufak kasilmalar oluyor sağlık ile insalalh yarın doğumum olur cok teşekkür ederim yorumunuz için sizede hayırla kucaginiza almak nasip olsun 35 hafta olmuşsunuz az kalmış benimki 40 geçmesine rağmen gelmedi :smiling_face: inşallah biran evvel kavuşuruz :pregnant_woman: bebislere hamisler

1 Beğeni

Merhaba @Perihan1 hoşgeldiniz :bouquet: bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah sizi daha fazla bekletmeden kavuşursunuz :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Beğeni

Ben varımmm yani inşallah doğururum. :smiley: benim haftam 38+4 ama suyum az o yüzden vakit kalmadı, ben de sizin gibi yoğun bir gün geçirdim bebek kıpır kıpırdı gün boyu az az sancım oldu. Öğlen kontrole gideceğim suyum ve bebek ne durumdaysa ona göre suni sancı alıp doğum yapmak istiyorum. Aslında salı gününe sezaryen almıştık ama önce suniyi deneyip (korkuyorum) olmazsa sezaryenle bebeğime kavuşmak istiyorum hangisi nasipse bakalım. Umarım sağ salim bir avazda kavuşuruz Allah yandımcımız olsun rabbim güç kuvvet versin herkese

3 Beğeni

Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin @Perihan1 :heart: İnşallah güzel bir doğum geçirirsin istediğin gibi olur :palms_up_together:t3: Merdiven in çık o da iyi geliyor :hugs:

1 Beğeni

Amin inşallah sevindim adınıza korkmayın hiç önceliğiniz normal olsun şans verin zaten rabbim yanınızda olacak o isterse herturlu sezeryene döner zaten bu arada mukus geldi az önce benden ne yapayım.bilmiuorum

1 Beğeni

@Perihan1 hoş geldin​:blush:inşallah bebiş seni yormadan gelir :palms_up_together:

1 Beğeni