Yarın doğuma gitmek zorunda kaldım dua edin

Merhaba kızlar bugun tam 37. Haftadayım rutin 2 haftada bir olan kontrolüme gittim. Doktor muayene etti bebeğin beyine giden oksijenin sınırlarda olduğunu beklemeniz gerektigini söyledi yarına yatış ve sezeryan verildi. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum çünkü. Daha önce kendisinin yada yakının başına böyle bir sey gelen var mi? Korkulacak bi durumum mu giden oksijen seviyesinin sınırlarda olması Lütfen dua edin bana hayırlı bir şekilde doğum yapıp evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım :pleading_face:

Daha önce duymadım ama bebeğe giden oksijenin azalmış olması risk tabi doktorunuz da o yüzden hızlı bir şekilde müdahale amaçlı yarına sezeryan için randevu vermiş. Hayırlısı olsun biran önce sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza inşallah.

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun canım. Bebeğin hareketleri nasıldı karninizda yani son günlerde azalma vs var miydi

Allah sağsalım kucağınıza versin inşallah.

Moralini bozmamani tavsiye ederim Allah buyuktur insalah sorunsuz bir sekilde bebegine kavusursun :pray::pray:

Hareket takibi yap herzamankinden fazla takip et. İns. Sorunsuz kavusacaksin gebelerin duasi tutar​:heart:

Allah yardımcınız olsun sağ salim kucaginiza almak nasip olsun inşallah​:palms_up_together:

Allah yardımcınız olsun sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah hiç bişey olmaz :pray:

Dogurunca yaz bak he merak ediyoruz sende bebekte iyimisiniz die

Dün dogum yaptim cok şükürr bende bebeğimm de iyiyiz korkulan hic bisey olmadı Allah a şükürr bebeğim kuvezede girmedi

2 Beğeni

Senın ve bebegının adına cok sevındım .:smiling_face_with_three_hearts:lohusalıgın hayırlı olsun. Allah anali babali buyutsun :smiling_face_with_three_hearts::pray:

Aramiza hosgeldin güzel anne :heart: hayirli evlat olsun insaallah. Gozun aydi lohusaliginda kutlu olsun anneliginde :smiling_face_with_three_hearts:

@hilaalba şükürler olsun :hugs:doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::smiling_face::bouquet: