Yarın Doğuma Giriyorum

Yarın sabah 7 de hastaneye gıdecem sonra ise Genel anestezi ile sezaryak olarak doğuma alacaklar beni hanımlar ilk çocuğum olacak diye mi bilmiyorum aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum bi yandan lütfen dua edin bana çıkınca kendime gelince sizler gibi Doğum Hikayemi paylaşmak isterim​:innocent:

1 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın şimdiden lohusaliğin hayırlı olsun :slightly_smiling_face: yalnız benim merak ettiğim birşey var Sezaryen doğumda genel anestezi ve epidural anestezi olarak siz mi karar veriyorsunuz yoksa doktor mu

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucagına al inşallah

1 Beğeni

Heyecan güzel bir şey ama korkulacak bir şey yok cnm 28 gün önce spinal anestezi oldum suan çok iyiyim iyileştim bile 15.20 gun hafif hafif zorlanma olabilir ama birden saka gibi iyileşiyor insan hata insan ilk başta diyo ben hic iylesemicem sanki ama oyle değilmiş meğer ki hastane de ilk ayağa kaldiklarinda zorlanıyor insan kesinlikle kasma kendini rahat bırak yatarken kalkarken cok güzel geçer seniki de inşallah. Ben ilk ayağa kaltigimda hemşireye soruyordum bir dikişlerim açılmıyor değil mi :grin:hemşire Yok yok diyordu ama inaki insan psikolojik olarak öyle hissediyor senin ki de genelmis keşke anestezi olsa cnm ama hayırlısı olsun inşallah sen yaninda neskahve bulundur o zaman baş ağrısı icin bide bol bol hafif ılık su iç:blush::hibiscus::palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni

Bende persembe olacagim sjmdiden heyecan korku endise hepsi var uykularim kaciyor falan. Allah kolaylik versin. Bol bol okuyun. Agriniz cok olursa agri kesici isteyin extra . Allah kolaylik versin . Saglikla kavusun bebise

1 Beğeni

Canim saglikla al kucagina insallah sonrasinda guzel haberlerini bekliyoruz :pray::bouquet:

1 Beğeni

Tahlillere göre doktor karar veriyor aslında benim tansyn rahatszlığım var diye genel yapalım dendi. Bu arada çok teşekkür ederim doğum yaptım çok şükür

Sağol canım doğum yaptım çok şükür şimdilik iyiyiz sadece sütüm pek gelmiyor bide gazım var dünden beri onun için uğraşyrz

Amin sağol kavuştum çok şükür bende dün aşırı heyecan korku vardı ama geçti çok şükür

1 Beğeni

Amin :innocent: sağolun

Evet öyle ciddeb doktorum geneli uygun buldu Ayy dünden beri öldüm öldüm dirildim kalkınca çok zorşanyrm şuan bile dikişlerim ağrıyor bide gazım çıkmadı bi türlü sütüm çok az geldi bebeğime mama takviyesi yapıyoruz

Rica ederim, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah :cherry_blossom::heart:

1 Beğeni

@Öykü18 doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :palms_up_together:t2::hugs::bouquet: bir damla da olsa sürekli emzir ki sütün çoğalsın. Gaz için ise en az 2 lt su iç lütfen, papatya tada rezene çayı içebilirsin. Ev yapımı hoşaf yiyebilirsin. Dikişlerine gelmeyecek şekilde sıcak su torbası koyabilirsin.

1 Beğeni

Saglikla büyütün . Lohusaliginiz hayirli olsun

Teşekkür ederim​:kissing_heart::two_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım

rabim analı babalı büyütsün inşallah Merak etme geçer 1 aya

1 Beğeni

Amin sağolun